Tarih: 25.10.2020 09:41

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap kalitesiyle fark yaratıyor GERÇEK CAĞ KEBAP LEZZETİ

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum’un eşsiz lezzeti olan Cağ Kebabını Gölcük halkına sunan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap kalitesiyle fark yaratıyor. Gerçek cağ kebap lezzetini Gölcüklülere tattıran İlhan Köse gördüğü ilgiden son dere memnun olduğunu ifade etti.

İlçemizde uzun yıllardır hizmet veren ve geçtiğimiz yıllarda  Adnan Menderes Bulvarı No: 49 adresinde hizmet vermeye devam eden Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Gölcük Halkından oldukça yoğun ilgi görüyor. İlhan Köse tarafından 44 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beride ilçemizde gerçek çağ kebap lezzetini sunuyor.

“Gölcük halkına cağ kebabını bu kadar sevdirdiğimiz için oldukça memnunuz”

Tam bir aile şirketi olan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ta İlhan Köse eşi, iki çocuğu, yeğeni ve birde yardımcıları ile birlikte hizmet veriyor. Yeni adreslerinde yenilen yüzleriyle en iyi hizmet vermeye devam ettiklerini ifade eden Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap sahibi İlhan Köse, “ 2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunuyoruz. Gölcük halkına cağ kebabını bu kadar sevdirdiğimiz için oldukça memnunuz. Yeni adresimiz de müşterimizden tam puan aldı ve daha kaliteli hizmet sunduğumuz için bizde mutluyuz” dedi.

“Biz Gölcük halkını kandırmak için değil gerçek cağ kebabını yedirmek için geldik”

Cağ kebabın incelikleri hakkında da bilgi İlhan Köse, “ Cağ kebabı bizde aile mesleğidir. Ben bu işi 44 yıldır yapıyorum ve cağ kebap yapmayı babamdan öğrendim. 38 yıl Erzurum’da cağ kebapçılığı yaptıktan sonra 7 sene önce Gölcük’e yerleştim ve burada Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak hizmet vermekteyiz. Biz bu işi babamızdan öğrendik ve gerçek cağ kebapçısıyız. Biz Gölcük halkını kandırmak için değil gerçek cağ kebabını yedirmek için geldik. Zaten cağ kebap Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır. Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak tamamen kuzu eti kullanıyoruz. Kuzularımız bütün halde gelir ve işlemesini ve hazırlığını kendi ellerimle yaparım. Kuzularımız günlük olarak Balıkesir’den gelir ve kıvırcık kuzu etini kullanıyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —