Tarih: 04.05.2023 13:06

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap ÖNEMLİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap

ÖNEMLİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

İlçemizde 47 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beri hizmet vermekte olan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap geçtiğimiz gün önemli misafirleri ağırladı.

“Kültürümüzü ve lezzetimizi en güzel şekilde tanıtıyoruz”

Erzurum’un eşsiz lezzeti olan Cağ Kebabını Gölcüklülerle buluşturan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap her geçen gün daha da yoğun ilgi görürken bir yandan da önemli misafirlerini ağırlıyor. Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal başta olmak üzere önemli isimleri ağırladığı için mutlu olduğunu ifade eden İlhan Usta, “Gölcük’e Erzurum kültürümüzü ve Cağ Kebap lezzetimizi en güzel şekilde tanıttığımız için mutluyuz” dedi.

“Hemşehrilerimiz tarafından yapılan böyle ziyaretler bizleri oldukça mutlu ediyor”

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Zekeriya Tiryaki,  Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Mudeher Özçelebi, Kocaeli Aşkaleliler Dernek Başkanı Zülküf Eta, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Esadaş Firma Sahibi Ali Kılıç ve Tiryaki Sigorta Firma Sahibi Kadir Tİryaki, Mehmet Bahar, Salih Fidan, Necmettin Karakaya, Cumhur Acar ve Murat Şenel’i ağırlayan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebabın sahibi İlhan Usta, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  İlhan Usta yaptığı açıklamada, “Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal başta olmak üzere İl ve İlçe Dernek yöneticilerimizi ve hemşehrilerimizi ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Bizler Erzurum Kültürümüzü ve lezzetimizi Gölcüklülere en güzel şekilde tanıtma için çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz tarafından yapılan böyle ziyaretler bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —