Tarih: 24.04.2023 09:18

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Ramazan Ayının ardından HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum’un eşsiz lezzeti olan Cağ Kebabını Gölcüklülerle buluşturan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da hizmet vermeye ara vermişti. Ramazan Ayı’nın ardından Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap yeniden hizmet vermeye başladı.

Gerçek cağ kebap lezzeti

Erzurum’un eşsiz lezzeti olan Cağ Kebabını Gölcüklülerle buluşturan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ın sahibi İlhan Usta Ramazan Ayında verdiği aranın ardından yeniden Gölcük Halkına hizmet vermeye başladı.  47 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beri İlçemizde hizmet veren İlhan Usta, “bir aylık aradan sonra yeniden hizmet vermeye devam ediyoruz. Tüm Gölcük halkını Cağ kebap yemeye bekleriz” dedi.

“Gölcük halkına en iyi hizmeti sunabilmek için hazırız”

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayında hizmet vermeye ara veren Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebabın sahibi İlhan Usta, “Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak  Ramazan ayında hizmet vermeye ara vermiştik. Ramazan Ayının ardından cağ kebap lezzetimizi le Gölcük Halkına yeniden hizmet vermeye devam ediyoruz. Gerçek cağ kebap lezzetini tatmak isteyen tüm Gölcük halkını bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —