Tarih: 06.05.2022 11:58

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Ramazan Ayının ardından / YOĞUN İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Ramazan Ayının ardından

YOĞUN İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Erzurum’un eşsiz lezzeti olan Cağ Kebabı’nı Gölcüklülerle buluşturan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Ramazan Ayında verdiği aradan sonra yeniden hizmet vermeye başladı. Gölcük’te gerçek Cağ Kebap lezzetin yaşatan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Gölcüklülerden yoğun ilgi görüyor.

45 yıllık deneyim

İlçemizde uzun yıllardır hizmet veren Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap, Ramazan Ayında verdiği aradan sonra yeniden hizmet vermeye başladı. açıldığı günden beri Gölcüklülerden yoğun ilgi gören Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebabın işletmecisi İlhan Köse, 45 yıllık deneyimi ile Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunduklarını ifade ederek gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını ifade etti.

Köse, “ 2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunuyoruz”

45 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beride ilçemizde gerçek çağ kebap lezzetini sunan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap, tam bir aile şirketi. Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ta İlhan Köse eşi, iki çocuğu, yeğeni ve birde yardımcıları ile birlikte hizmet veriyor. Gördükleri ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap sahibi İlhan Köse, “ 2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunuyoruz. Yeni adresimizde kapalı alanda 80 kişilik açık alanda 25 kişilik bir alana sahibiz. Yeni adresimiz hem bizim için hem de müşterilerimiz için çok iyi oldu. Müşterilerimiz de hem mekanımızı hem de cağ kebabımızı oldukça beğeniyor. Buda bizi çok mutlu ediyor” dedi.

“Biz bu işi babamızdan öğrendik ve gerçek cağ kebapçısıyız”

Cağ kebabın incelikleri hakkında da bilgi İlhan Köse, “ Cağ kebabı bizde aile mesleğidir. Ben bu işi 45 yıldır yapıyorum ve cağ kebap yapmayı babamdan öğrendim. 38 yıl Erzurum’da cağ kebapçılığı yaptıktan sonra 6 sene önce Gölcük’e yerleştim ve burada Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak hizmet vermekteyiz. Biz bu işi babamızdan öğrendik ve gerçek cağ kebapçısıyız. Biz Gölcük halkını kandırmak için değil gerçek cağ kebabını yedirmek için geldik. Zaten cağ kebap Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır. Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak tamamen kuzu eti kullanıyoruz. Kuzularımız bütün halde gelir ve işlemesini ve hazırlığını kendi ellerimle yaparım. Kuzularımız günlük olarak Balıkesir’den gelir ve kıvırcık kuzu etini kullanıyorum. dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —