Tarih: 01.09.2021 12:21

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ta GERÇEK CAĞ KEBABI LEZZETİ

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum’un eşsiz lezzeti olan Cağ kebap denildiği zaman Gölcük’te ilk akla gelen yer olan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebaba her geçen gün ilgi daha da artıyor.  

“Kısıtlamaların kalkmasıyla ilgi çok güzel”

45 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beride ilçemizde gerçek çağ kebap lezzetini sunan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap, tam bir aile şirketi. Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ta İlhan Köse eşi, iki çocuğu, yeğeni ve birde yardımcıları ile birlikte hizmet veriyor. 1 yılı aşkın süredir içinde bulunduğumuz Covid-19 pandemisi nedeniyle zor zamanlar geçirdiklerini ve 1 Temmuz itibariyle kısıtlamaların kalkmasıyla çok güzel bir ilginin olduğunu ifade eden  Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap sahibi İlhan Köse, “ 2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunuyoruz. Yeni adresimizde kapalı alanda 80 kişilik açık alanda 25 kişilik bir alana sahibiz. Yeni adresimiz hem bizim için hem de müşterilerimiz için çok iyi oldu. Bu tam kapanma ve kısıtlamaları çok etkiledi ama 1 Temmuz’da kısıtlamaların kalkmasıyla çok güzel bir ilgi var  dedi.

“Tamamen kuzu etinden yapılıyor”

Cağ kebabın incelikleri hakkında da bilgi İlhan Köse, “ Cağ kebabı bizde aile mesleğidir. Ben bu işi 45 yıldır yapıyorum ve cağ kebap yapmayı babamdan öğrendim. 38 yıl Erzurum’da cağ kebapçılığı yaptıktan sonra 6 sene önce Gölcük’e yerleştim ve burada Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak hizmet vermekteyiz. Biz bu işi babamızdan öğrendik ve gerçek cağ kebapçısıyız. Biz Gölcük halkını kandırmak için değil gerçek cağ kebabını yedirmek için geldik. Zaten cağ kebap Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır. Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak tamamen kuzu eti kullanıyoruz. Kuzularımız bütün halde gelir ve işlemesini ve hazırlığını kendi ellerimle yaparım. Kuzularımız günlük olarak Balıkesir’den gelir ve kıvırcık kuzu etini kullanıyorum. dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —