Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ta ilgi her geçen gün artıyor
GERÇEK CAĞ LEZZETİ
İlçemizde 2014 yılından beri hizmet veren Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap her geçen gün ilgisini arttırıyor. Erzurum’un gerçek Cağ Kebap lezzetini Gölcüklülerle buluşturan İlhan Usta, gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade etti.
Gerçek Cağ Kebap lezzeti sunuyorlar
Gölcük’te cağ kebap denildiği zaman ilk akla gelen isim olan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap kalitesi ve lezzeti ile fark yaratmaya devam ediyor. 45 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunan İlhan Usta gördüğü ilgiden son derece memnun olduklarını ifade ederek, “Gölcük Halkına gerçek cağ kebap lezzeti sunuyoruz” dedi.
Yılların deneyimi
45 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beride ilçemizde gerçek çağ kebap lezzetini sunan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap sahibi İlhan Usta, “2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunuyoruz. Biz bu işi babamızdan öğrendik ve gerçek cağ kebapçısıyız. Zaten cağ kebap, Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır. Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak tamamen kuzu eti kullanıyoruz. Kuzularımız bütün halde gelir ve işlemesini ve hazırlığını kendi ellerimle yaparım. Kuzularımız günlük olarak Balıkesir’den gelir ve kıvırcık kuzu etini kullanıyorum. Tabi özel marine sosumuz ile gerçek cağ kebap lezzetini hazırlıyoruz. Bu da her geçen gün ilgimizi arttırıyor. Tabi bu durumda bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi.