Tarih: 30.01.2022 12:31

Es Es’lerde bir dönem kapandı DENLİKOL GÖREVİNİ TOSUN’A DEVRETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Eskişehirliler Derneği’nde geçtiğimiz gün kongre heyecanı yaşandı. 11 yıl başarıyla dernek başkanlığı yapan Bülent Denlikol başkanlığı Derneğin sevilen ismi Tenay Tolga Tosun’a devretti. Dernek üyeleri uzun yıllar dernek başkanlığı yapan Bülent Denlikol’a duygusal vedada bulundu.

Es-Es’lerin 5. Olağan Genel Kurul Kongresine katılım yoğun oldu. Kongreye Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Mehmet Akif Alponat, Platform Üye Dernek Başkanları ve üyeleri ile davetliler katılım sağladı.

Divan Başkanlığı Mehmet Akif Alponat yaptı

Kongrenin Divan Başkanlığını Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Mehmet Akif Alponat, Divan Üyeliklerini Ayşe Denlikol ve Üstün Göçmen yaptı.

Denlikol, duygusal bir konuşma yaptı

Kongreye bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Akabinde Eskişehirliler Derneği’nde 11 yıldır başkanlık görevini yapan Bülent Denlikol, duygusal bir konuşma yaparak, ‘Eskişehirliler Derneği’nde 11 yıldır başkanlık yaparak, çok güzel günler yaşadım. Siz değerli üyelerimizin destekleriyle de çok güzel işlere imza attık. Bugün kongremizi gerçekleştirerek, artık görevimi bırakma kararı aldım. Tenay Tolga Tosun kardeşim bu göreve talip olarak, bizleri çok mutlu etti. Bizler görevimiz boyunca Gölcük’e güzel Eskişehirimizin kültürünü tanıttığımızı düşünüyoruz. Hemşehrilerimizi bir çatı altında toplayıp, kültürümüzü yaşatmak bizlerin en büyük mutluluğu oldu. Bugün dernek başkanlığı görevimi değerli kardeşime devretsem de bu güzel derneğe desteğim her daim sürecek’ dedi.

Denlikol dönemi ibra edildi

Konuşmanın ardından derneğin Denetim, Faaliyet ve Mali bilanço raporları okundu. Denetim, Faaliyet ve Mali bilanço raporları dernek üyelerinin oybirliği ile ibra edildi.

Yeni başkan Tenay Tolga Tosun

Daha sonra başkanlık seçimine geçildi. Kongreye tek aday olarak katılan Tenay Tolga Tosun dernek üyeleri tarafından oybirliği ile başkan olarak seçildi.

Tosun, ‘Aldığımız görevin bilinci ve sorumluğunun farkındayız’

Dernek Başkanlığı’na seçilen Tenay Tolga Tosun, yaptığı teşekkür konuşmasında, ’11 yıldır görevini başarıyla sürdüren değerli ağabeyim Bülent Denlikol’a sizlerin adına sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün sizde değerli dernek üyelerimizin teveccühü ile Eskişehirliler Derneği’mize başkan olarak seçildim. Aldığım bu görevin sorumluluğunu yerine getirmek için çok yoğun çalışıp, derneğimizin bayrağını daha da yukarılara taşıyacağız. Kongremizin derneğimize ve Gölcük’e hayırlara vesile olmasını diliyorum’ diye konuştu.

Yeni Başkan Tenay Tolga Tosun’un,

Yönetim Kurulu

Halil İbrahim Mete Ekşi, Murat Sevim, Mestan Erdem, Mehmet Karataşlı, Mehmet Emin Şahin, Üstün Gökçen, Melih Sarıkaya, Süleyman Çolpan, Yalçın Akça.

Denetim Kurulu

Oğuz Aydın, Süleyman Pınar, Mesutcan Makara, Özgür Özdemir, Ercüment Erdoğan ve İsmail Yılmaztürk




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —