Tarih: 22.07.2022 17:50

Eşi tarafından öldürülen Birgül Göksu GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Eşi tarafından öldürülen Birgül Göksu

GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Boşanmak istediği eşi Yakup Göksu tarafından bıçaklanarak öldürülen 28 yaşındaki Birgül Göksu bugün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

2 çocuk annesiydi

Dün ilçemizde çok üzücü bir olay yaşandı. Değirmendere Yalı Mahallesi Dere Sokak’ta ikamet eden 28 yaşında 2 çocuk annesi Birgül Göksu boşanma aşamasında olduğu eşi Yakup Göksu tarafından bu ıçaklanarak öldürüldü. Yaşanan üzücü olayın ardından zanlı polis merkezine giderek teslim olurken, Genç kadının cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırılmıştı.

Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi

28 yaşında hayatını kaybeden Birgül Göksu bugün ikindi namazına müteakip Değirmendere Dörtyol Camii’nde kılınan cenaze namazını ardından gözyaşlarıyla Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi.
Başkan Hürriyet ailesinin yaralarını sarmaya çalıştı
Cenaze törene İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda kişi katıldı. Cenaze töreni öncesi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Birgül Göksu’nun ailesini ve yakınlarını teselli ederek yaralarını sarmaya çalışırken cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —