Tarih: 08.03.2020 11:55

Eski garajlar ışıklarında alınan önlemlere rağmen RİSKLİ HAYAT DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

D-130 Karayolu Eski Garajlar ışıklarının bulunduğu mevkide Çok yakınında yaya geçidi olmasına rağmen bazı yayalar hayatlarını tehlikeye atarak yoldan karşıya geçmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda bir kadına tır çarpması sonucu ayağını kopması nedeniyle yol kenarlarına tel çitler ile önlem alınmasına rağmen aralarında çocuklarında olduğu bazı yayalar, çok yakınında yaya geçidi olmasına rağmen hayatlarını tehlikeye atarak yoldan karşıya geçmeye devam ediyorlar.

“Dileriz benzer bir olay bir daha yaşanmaz”

D-130 Karayolu eski Garajlar ışıklarının bulunduğu alanda yaşanan bu durum nedeniyle sorumsuz yayalar hem kendi hayatlarını hem de sürücüleri tehlikeye atıyorlar. Bu durum karşısında sürücülerde oldukça zor durumda kalırken yaya geçidi yerine araçların arasından karşıya geçmeye çalışan yayalara vatandaşlarda oldukça tepkili. Geçtiğimiz haftalarda aynı yerde tır çarptığı için bir bayanın ağır yaralandığını ifade eden vatandaşlar, “ Ne yazık ki insanımız 50 metre yürümeye aciz ve hem kendilerini hem de sürücüleri tehlikeye atarak karşıya geçmeye devam ediyorlar. Çok değil daha bir iki hafta önce yaşlı bir bayan karşıya geçmek isterken Tır’ın altında kaldı ve ayağı koptu. Daha kötüsü de olabilirdi. Ondan önce yine aynı yerde yine yaşlı bir adama kamyon çarpmış ve o adamında bacağı kopmuştu. Yaşanan bu üzücü olaylara karşı belediyemiz önlem aldı ve yol kenarlarını çitler ile kapattı ama  ne yazık ki insanlar bu yerden yine karşıya geçmeye devam ediyor. Dileriz benzer bir olay bir daha yaşanmaz” dediler.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —