Tarih: 02.10.2023 14:21

Eski Garajlar Mevkii de bulunan durağa KENT KART DOLUM CİHAZI KONULDU

Facebook Twitter Linked-in

Eski Garajlar Mevkii de bulunan durağa

KENT KART DOLUM CİHAZI KONULDU

Gölcük Eski Garajlar Mevkii İzmit istikametinde bulunan durağa Kent Kart Dolum Cihazı konuldu. Vatandaşlar yetkililere teşekkür etti.

Memnuniyet yarattı

Kent Kart Dolum Cihazları vatandaşlar için oldukça önemli. Özellikle ilçemizin bazı noktalarında ihtiyaç duyulan bir cihaz. Özellikle Değirmendere Dörtyol Mevkiiye ve Çınarlık Meydanına da acil getirilmesi gereken bir cihaz. Gölcük Eski Garajlar Mevkii İzmit İstikametinde bulunan minibüs durağına konulan Kent Kart Dolum Cihazı vatandaşları oldukça memnun etti. Vatandaşlar kent kart dolum cihazı sayesinde kent kartlarını kolayca doldurduklarını, cihazların sayılarının daha da arttırılması gerektiğini belirtti.

Değirmendere Dörtyol’a da mutlaka konulmalı

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş, ‘Yetkililere teşekkür ediyorum. Gerçekten bu cihazlar bazı mevkiler için çok gerekli. Özellikle Değirmendere Dörtyol mevki. Geçtiğimiz günlerde kent kartımda para olmadığını fark ettim ve Değirmendere Merkeze yürümek zorunda kaldım. Bu da ister istemiz bizim için bir zaman kaybı. Eski Garajlar Mevkiine getirilen bu cihazlar umarız diğer noktalara da getirilir’ diyerek isteğini dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —