Tarih: 08.03.2024 14:24

Eskişehirliler muhteşem geceye imza attı GÖLCÜK’TE ESKİŞEHİR ESİNTİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Eskişehirliler Derneği’nin Muhteşem Gecesi geçtiğimiz gün yoğun bir katılımla yapıldı.

Katılım yoğun oldu

Eskişehirliler Derneği tarafından düzenlenen Geceye; Gölcük Belediye Başkanı Ali ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Yıldırım Sezer, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı; Mehmet Emin Özçelik, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren ve Meclis Üyeleri, Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı; Serdar Önür, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar ve ilçemizde faaliyet gösteren derneklerin başkanları, yöneticileri ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Teşekkür etti

Gece, Eskişehirliler Dernek Başkanı Nedret Yakay’ın açılış konuşması ile başladı. Gece ile ilgili bilgi veren Sevgi Pamuk katılımlarından dolayı Başkana, Yönetim Kurulu Üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatıldı

Ardından Sahne ve Saz Sanatçıları; Tuğba Gök engin, Serdar Armağan, Cüneyt Yavuz, Yaşar Topçu ve Ahmet Güner başarılı performanslarıyla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Ayrıca Eskişehir’e ait doğal ürünlerinin tanıtımını yapan stantlarda satış yapan ve el emeği lezzetleri ile bize tatmadığımız lezzetler sunan Eskişehirli vatandaşlarımızın ürünleri satışa sunuldu. Gecede yapılan hediye çekilişi heyecanlı ve mutlu anlar yaşattı.

Yakay, ‘Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’

Gecenin finalinde Eskişehirlilerle sahne alan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer‘in de eşlik ettiği türkülerle ve çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. Eskişehirliler Dernek Başkanı Nedret Yakay katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür etti ve bir daha ki etkinlikte buluşma temennisi ile gece son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —