Tarih: 05.08.2019 10:40

Eskişehirliler’den hemşerileri Helvacı’ya vefa

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin en aktif ve en kalabalık hemşeri derneklerinden birisi olan, Gölcük Eskişehirliler Derneği, geçtiğimiz günlerde Tersane Komutanlığı’ndan emekli olan ve aynı zamanda hemşerileri olan, Ayhan Helvacı’yı 2’inci baharına vefa plaketiye uğurladılar. 

Plaket takdim ettiler

 
Ülkemizin ve ilçemizin en önemli savunma sanyi sektörü olan, Gölcük Tersane Komutanlığı, geçtiğimiz günlerde Tersane Komutanığına, 26 Yıl 8 ay hizmet veren 81 Fabrika personeli Ayhan Helvacı’yı mezun etmişti. İlk olarak mesai arkadaşlarına bir veda yemeği veren Helvacı, bu kez de mensubu bulunduğu Eskişehirliler Derneği tarafından ödülendirildi. Bu anlamda, İlçemizin en köklü, en aktif ve en kalabalık hemşeri derneklerinden birisi olan, Gölcük Eskişehirliler Derneği, geçtiğimiz günlerde Tersane Komutanlığı’ndan emekli olan ve aynı zamanda hemşerileri olan, Ayhan Helvacı’yı 2’inci baharına vefa plaketiye uğurladılar. Dernek Başkanı Bülent Denlikol, mesai arkadaşı ve hemşerisi, Helvacı’ya bir plaket takdim ederek, emeklilik döneminde, sağlık ve mutluluk diledi. 

‘Hayatımda aldığı en değerli hediye’

Helvacı’da, bu jestlerinden dolayı Başkan Denlikol ve yönetimine teşekkür ederek, bu jestlerinden dolayı teşekkür etti ve “Hayatımda aldığım en değerli hediye, bu nedenle bu plaketi ömrüm boyunca saklayacağım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —