Tarih: 09.01.2019 14:57

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, “1 YILDA 33 MİLYON LİRALIK KREDİ VERİLDİ”

Facebook Twitter Linked-in

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu,

“1 YILDA 33 MİLYON LİRALIK KREDİ VERİLDİ”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2018 yılı içerisinde kooperatiflerinin vermiş olduğu toplam kredi miktarı hakkında açıklamalarda bulunarak, “Bir yılda 33 milyon liralık kredi verildi” dedi.

Başkan Mısırlıoğlu, “Tüm esnaflarımıza ödeme kolaylığı diliyoruz”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, geride bıraktığımız 2018 yılı içerisinde esnaflara verilen kredi miktarı hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Mısırlıoğlu, esnafların bir yılını şu şekilde değerlendirdi: “2018 yılını iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık. Elimizden geldiği kadar esnaflarımıza destek olmaya çalıştık ve zor durumda kalan esnaflarımız kredi alarak durumlarını toparladı ve borçlarını da ödemiş oldular. 2018 yılının geneline baktığımız zaman ilçemizde esnaflık yapan 381 ortağa toplamda 33 Milyon liralık bir krediler verildi. Bu miktar, ortalama 86 bin lira tutarında kişi başına verilen bir kredinin olduğunu göstermekte. Biz Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak tüm esnaflarımıza ödeme kolaylığı diliyoruz” dedi.

“Kooperatifimiz olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız”

Başkan Mısırlıoğlu son olarak, “Acısıyla tatlısıyla da olsa 2018 yılını geride bıraktık. Artık 2019 yılında önümüze bakarak daha iyi sonuçlar elde etmeye gayret göstereceğimize inanıyorum. Her geçen yıl olduğu gibi bu yılda da esnaflarımıza gereken desteği verme konusunda gayretimizi sürdüreceğiz. Kooperatifimiz olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız. Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza mutlu bir 2019 yılı geçirmelerini diliyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —