Tarih: 29.06.2021 14:20

Esnaf Kefaret’te Yurduseven ve ekibi HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Esnaf Kefaret’te Yurduseven ve ekibi

HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul 8 Temmuz 2021 Perşembe günü Kongre Sarayı’nda saat 12:00’de gerçekleştirecek. Kongre öncesi adaylığını açıklayan Musa Yurduseven ve ekibi harıl harıl çalışmaya devam ediyor. 

Fikir alışverişinde bulundular

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde yapılacak olan olağan genel kurul öncesi adaylığını açıklayan ve çalışmalarını ziyaret ve çeşitli temaslarla sürdüren Başkan Adayı Musa Yurduseven ve ekibi Genel Kurul tarihinin belirlenmesinin ardından ziyaretlerini sıklaştırdı. Başkan Adayı Yurduseven ve ekibi son olarak Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Marmara Bölge Birliği Başkanı ve TESKOMB Başkan Vekili Bahri Şarlı’yı ziyaret ederek, Esnaf Kefalet Kooperatifleri seçimi hakkında hem ziyaret hem de fikir alışverişte bulundular.  

“ Sadece kredi veren değil esnafa dokunan bir yapıya sahip olacağız”

Samimi bir toplantı havasında geçen ziyarette Başkan Adayı  Musa Yurduseven’e Tuncay Yıldız ve  Ali Yılmaz’da eşlik etti. Başkan seçilmesi halinde sadece kredi veren değil esnafa dokunan bir yapıya sahip olacaklarını ifade eden başkan Adayı Yurduseven, “ Esnafımız özellikle Covid-19 pandemi döneminde büyük sıkıntılar yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor. Özellikle 1 Temmuz sonrası kısıtlamaların kalkmasıyla esnafımız biraz nefes alacak ama bu zamana gelene kadar ağır yaralar aldı. Başkan seçilmem halinde esnafımıza sadece kredi veren değil  her zaman esnafımızın yanında olan bir yapıya sahip olacağız. Esnafımız sıkıntıda, esnafımız ayakta kalma savaşı değil hayatta kalma savaşı veriyor. Sorun çıkaran değil sorun çözen bir ekip anlayışımız olacak. Bizler göreve geldiğimiz zaman ilk işimiz kaybolmuş kurumsal kimliğimizi kazanmak olacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —