Tarih: 22.05.2023 13:37

Esnaflar istedi, Belediye ekipleri çözdü CUMHURİYET CADDESİ’NDE O SORUN GİDERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Esnaflar istedi, Belediye ekipleri çözdü

CUMHURİYET CADDESİ’NDE O SORUN GİDERİLDİ

Gölcük Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleşen yıkımların ardından çıkmaz yol olan Cumhuriyet Caddesi’ndeki park sorunu belediye ekipleri tarafından giderildi.

Demir duba çaktılar

Kentsel Dönüşüm Projesi yıkımlarının ardından cadde üzerinde kaldırımların üzerine kadar yapılan parklar nedeniyle sıkıntı yaşayan esnafların bu sıkıntısı Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından giderildi. Ekipleri tarafından kaldırım üzerine çakılan demir dubalar ile hatalı parkın önüne geçildi. Yapılan çalışmadan ötürü Cumhuriyet Caddesi esnafları Belediye yetkililerine ve ekiplerine teşekkür ettiler.

Teşekkür ettiler

Kaldırımların üzerine kadar park edilen araçlar nedeniyle kendileri kadar müşterilerinin de çok sıkıntı yaşadığını ve yapılan demir dubalar ile bu sıkıntılarının ortadan kalktığını ifade eden esnaflar yaptıkları açıklamada, “Yıkımların ardından Cumhuriyet Caddesi’nin bu bölümü hatalı parklar ile değil yoldan kaldırımdan bile yürümek imkansız hale gelmişti. Öyle ki müşterilerimiz işyerlerimizden çıkamaz duruma gelmişlerdi.  Belediye ekiplerinin kaldırım üzerine monte ettikleri demir dubalar ile bu sıkıntımız giderildi. Artık kaldırıma araç park edilemiyor. Belediye yetkililerine ve ekiplere teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —