Esnaflardan Başkan Büyükakın’a teşekkür ziyareti
Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Kadir Durmuş ve yönetimi, pandemi süreci başta olmak üzere esnaflara destek olan Başkan Büyükakın’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Esnaflardan Başkan Büyükakın’a teşekkür ziyareti
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Kadir Durmuş ve yönetimini makamında konuk etti. Pandemi süreci başta olmak üzere esnaflara destek olan Başkan Büyükakın’a teşekkür eden Durmuş, “Tahir Başkanımıza COVİD-19 nedeniyle verdiği esnaf destek paketleri başta olmak üzere odamızın kullanımı için de kazandırılan yer nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti. Konuklarıyla yakından ilgilenen ve görüş alışverişi yapan Başkan Büyükakın, “Esnaflarımızın yanında olmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Biz halkımıza ve insanımıza hizmet eden esnafımızın her daim yanında olduk” dedi.
“BİZ BİLİYORUZ Kİ ESNAFIMIZLA DAHA GÜÇLÜYÜZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi reform paketi nedeniyle 850 bin esnafa vergi muafiyeti gelmesinin önemine de değinilen görüşmede, kuaför, tesisatçı, tamirci, gibi esnafın gelir vergisinden muaf tutulması ve beyan yükümlülüklerinin de kaldırılmasının önemine vurgu yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin ekonomiden yatırıma, üretimden istihdama ve ihracat temelinde ülke ile kenti büyütme amacına dönük her türlü girişime destek olmak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Büyükakın, “Kentimizdeki esnaflarımızın pandemi sürecindeki ihtiyaçlarına adımlarımızı atarken, esnaf odalarımızla birlikte hareket ettik. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm gücümüzle her zaman olduğu gibi, koronavirüs salgınının başladığı ilk günden itibaren esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Biz biliyoruz ki esnafımızla daha güçlüyüz” şeklinde konuştu.
“VARLIK SEBEBİMİZ HALKA HİZMETTİR”
Kocaeli’de her fırsatta, “Esnafımızla kapıyı çalıyor, gönül bağımızı daha da güçlendiriyoruz” diyerek ziyaret nedeniyle açıklamalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Esnaflarımıza pandemi destek paketi ile sürdürdüğümüz maddi desteğimizin yanında manevi olarak da destek olmaya devam ediyoruz. Bunu çok önemli görüyoruz, bu gibi ziyaretlerimize de aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Biliyoruz ki varlık sebebimiz halka hizmettir. Halkımızın ve esnafımızın gönüllerinde kalmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
Yükleniyor
-
BIST 100
16256,28%1,89
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
51,01% 0,29
-
GRAM ALTIN
7128,82% 0,28
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43



