Tarih: 05.01.2024 09:03

Esra Turna Yüzbaşılar Mahallesi Muhtarlığı’na adaylığını açıkladı ‘DOĞRU ZAMAN DOĞRU İNSAN’

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimde Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Muhtarlığı’na adaylığını koyan Esra Turna oldukça iddialı. Mahallesinde çok sevilen Esra Turna Yüzbaşılar Mahallesi Muhtarlığına adaylığını koydu.

‘Çevremden aldığım yoğun teveccüh aday olmamda etkili oldu’

Yüzbaşılar Mahallesi’nin sorunlarını bildiğini belirten Muhtar Adayı Esra Turna, Mahallesi’ne güzel çalışmaları kazandırmak için mahalle sakinlerinin desteğini bekliyor. Güçlü Aza Yönetimi oluşturarak kendisine gelecek istek ve taleplerin kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirten Esra Turna, ‘Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Gölcük’ün en güzel mahallelerinden biri. Mahalle Muhtarlığı için adaylığımı açıkladım. Muhtarlığa aday olmama çevremden aldığım yoğun teveccüh etkili oldu. Güzel projelerim ile Değirmendere Yüzbaşılar Mahallemize en güzel katkıyı sağlamayı hedefliyorum.’

‘Muhtarlığın öneminin ve sorumluluğunun çok iyi bilincindeyim’

Muhtar Adayı Turna, ‘Muhtarlığın öneminin ve sorumluluğunun çok iyi bilincindeyim. Muhtarlar mahallelerin olmazsa olmazıdır. Bende bu bilinçle Mahalle Sakinlerimin destekleriyle inşallah çok güzel çalışmaları ortaya koyacağım’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —