Tarih: 11.05.2023 12:28

Evlenecekler ve evini yenileyeceklerin yolu AYAZ HALI’DAN GEÇİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Evlenecekler ve evini yenileyeceklerin yolu

AYAZ HALI’DAN GEÇİYOR

Merinos Halı başta olmak üzere bünyesinde bulundurduğu ünlü markalar ile Gölcük halkına hizmet vermekte olan Ayaz Halı yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Gölcük’te evlenecekler ve evini yenileyeceklerin yolu ayaz Halı’dan geçiyor.

En dikkat çeken modeller Ayaz Halı’da

İlçemizde 26 yıllık deneyimi ile Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet vermekte olan Ayaz Halı’nın işletmecisi Aydın Ayaz, her yıl olduğu gibi bu yılda en trend halı ve yolluk modelleri ile Gölcük Halkına hizmet etmeye devam ediyor. 2023 yılının en güzel ve dikkat çeken modellerini bünyelerinde bulundurduklarını ifade eden Ayaz, evlenecekler ve evini yenileyecekleri mağazalarına beklediğini ifade etti.

“Sektörü yakından takip ediyor”

Ayaz Halı’nın sahibi Aydın Ayaz, “Ayaz Halı olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. 2023 yılında halı modellerimizde en trend modelleri Gölcük Halkı ile buluşturduk ve buluşturmaya devam ediyoruz. Sektörü yakından takip ediyor ve en trend modelleri bünyemizde bulundurmaya gayret ediyoruz. Her zevke uygun modelimiz mevcuttur. Ayaz Halı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda en güzel modellerimiz ile hizmet verirken fiyatlarımızı en makul seviyede tutmaya devam ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —