Tarih: 29.09.2022 13:16

Evsel atık konteynerinin önüne park yasağı amblemi ile boyayarak örnek oldu

Facebook Twitter Linked-in

Evsel atık konteynerinin önüne park yasağı amblemi ile boyayarak örnek oldu

İlçe genelinde evsel atık konteynerinin önüne park edilen araçlar yüzünden sıkıntı yaşadıklarını defalarca dile getiren Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerine destek olmak isteyen bir duyarlı vatandaş evsel atık konteynerlerini önüne park yasak amblemi le boyayarak örnek oldu.

Takdir topladı

Gölcük Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler defalarca konteynerler önüne park edilen araçlar nedeniyle konteynerlere ulaşamadıklarını ve araç sahiplerini evsel atık konteynerlerinin önüne araçlarını park etmemeleri konusunda uyarmalarına rağmen konteyner önüne park edilen araçlar nedeniyle sıkıntı çıkmaya devam ediyor. İlçemizde duyarlı bir vatandaş ise temizlik İşleri ekiplerinin sıkıntı yaşamaması için evsel atık konteynerinin önünü boyayarak park yasaktır amblemi çizerek araç sahiplerini uyardı. Duyarlı vatandaşın bu davranışı takdir topladı.

Teşekkür ettiler

Gölcük Belediyesi Temizlik İşle Müdürlüğü duyarlı vatandaş hakkında yaptığı paylaşımda, “Duyarlı vatandaşımız, eline aldı fırçayı ve evsel atık konteynerinin önünü bir güzel boyayarak P işareti (park etmek yasaktır ) amblemini çizdi. Bizim en çok rahatsız olduğumuz konu evsel atıkları alan araçlarımızın konteyner önüne park eden araçlardan dolayı yaşadığı sıkıntı. Aynı hissi taşıyan duyarlı vatandaşımız, bizim yaptığımız park yasağı uyarı niteliği taşıyan Park etmek yasaktır amblemli boyamanın bir örneğini yaparak bizlere destek olmuştur. Kendilerini Müdürlüğümüz olarak tebrik ediyor sağlıklı yaşamlar diliyoruz” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —