Tarih: 26.02.2023 12:46

‘EY İNSANLAR! KUR’AN’A GELİN EY İNSANLAR’

Facebook Twitter Linked-in

EY İNSANLAR!  KUR’AN’A GELİN EY İNSANLAR’

Gölcüklü esnaf Osman Ay, kutsal kitabımız olan Kur’an-ı Kerim’in verdiği mesajın çok iyi anlaşılması gerektiğini belirterek, ‘Ey İnsanlar! Kur’an’a Gelin Ey İnsanlar’ dedi.

‘Allah’ın laneti onun ve onun gibilerin üzerine olsun’

‘Kur’an’ı tanıyın, Kur’an’ı anlamaya çalışın. Kur’an’ı tanırsanız, sizin kurtuluşunuza da katkı sağlayacaktır’ diyen Osman Ay, ‘1400 yıldır Kur’an-ı Kerim var, kıyamete kadar da var olacaktır. Küstah, alçak, insanlıktan nasibini almayan Palu, Danimarka da alçak eylemini sürdürdü.  20 Polis eşliğinde kurşun geçirmez, kask ve yelek giyerek Kur’an-ı Kerim’i yaktı.  Kurşun geçirmez yelek ve kask giyindi, tüm itirazlara rağmen Rasmus Palu yine Kur’an-ı Kerim’i yaktı. Palu Cuma vakti 20 Danimarka polisi eşliğinde kurşun geçirmez yelek ve kask giyinerek Kur ‘an-ı Kerim’i yaktı.  Rasmus Palu dan Cuma namazından çıkan Müslümanlara bakarak elinde Hz.Muhammed’e  hakareti içeren bir materyal sallayıp dikkat çekmeye çalıştı ve Kur’an-ı Kerim’i yaktı. İsveç’te kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e  karşı gerçekleştirilen nefret suçunun Danimarka da Kopenhag da tekrar işlenmesine izin verilmesini lanetliyorum. Kur’an ile insan ikiz kardeştir.’ (Hz. Muhammed (S.A.V.)) 2 Milyara yakın mensubu bulunan bir hak dinin canından aziz bildiği Kur’an-ı Kerim’e saldırmak insan haklarını katletmektir. Allah’ın laneti onun ve onun gibilerin üzerine olsun’ dedi.

‘İşte bizler böyle bir şerefli Müslüman ve Türk milletiyiz’

Ay, açıklamalarının devamında, ‘Bizler İncil, Tevrat, Zebur kutsal kitapları ve bayrakları yakmıyoruz. İşte bizler böyle bir şerefli Müslüman ve Türk milletiyiz. Bu üç Avrupa ülkesinde İslam düşmanlığının son örnekleri yaşandı. İsveç’teki 21 Ocak’ta Rasmus Palu Kur’an-ı Kerim’i yakılması işe başlayan rezil eylemler Danimarka da da devam etti.  Paludan  Türkiye Isveç’in Nato üyeliğini kabul edene kadar her Cuma Kur’an-ı Kerim yakma tehdidinde bulundu. İsveç Demokratları Partisi (SD) Lideri Jimmie Akesson ve Adalet Komitesi Başkanı Richard JOMSHOF skandal açıklamalarda bulundu. İsveç’in skandallarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Nato üyeliği için Türkiye ye ihtiyacı olan İsveç’in PKK/YPG’ye verdiği desteğin gözler önüne serildiği geçtiğimiz haftaların ardından Rasmus Palu skandalını Polis kalkanına almaları ipleri kopma noktasına getirmişti ‘ diyerek açıklamalarını tamamladı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —