Tarih: 12.02.2023 12:33

Fan Pop Gölcük Şubesi Deprem Bölgesine İKİ MİNİBÜS KIYAFET GÖNDERDİ

Facebook Twitter Linked-in

6 Şubat Tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremde 10 il etkilendi. Depremin ilk gününden beri bölgeye yardımlar gönderilmeye devam ederken, ilçemizde 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet veren Fan Pop Çocuk giyim mağazası depremin ilk günü iki minibüs kıyafet göndererek depremzedelere destek oldu.

Depremin ilk günü yola çıktılar

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası başta ilçemiz olmak üzere birçok il ve ilçelerden deprem bölgesine yardımlar gönderilmeye devam ediliyor. 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrası Gölcük’ten ilk olarak deprem bölgesine giden Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ve ekibiyle birlikte Fan Pop Gölcük Şubesi Müdürü Salih Ergün’de iki minibüs dolusu çocuk montu, kışlık kıyafet, çorap ve komşu esnafların verdiği ayakkabıları deprem bölgesine gönderdiklerini açıkladı. İlk etapta ellerinden geldiği kadar yardımda bulunduklarını ifade eden Ergün bölgeden gelecek talebe göre yardımları göndermeye devam edeceklerini ifade etti.

“Depremzedeler için alınan ürünlerde indirim yapıyoruz”

Fan Pop Gölcük Şubesi olarak deprem bölgesine gönderdikleri yardımların yanı sıra, depremzedelere gönderilmek üzere alınan ürünlerde de indirim yaptıklarını ifade eden Ergün, “6 Şubat’ta Meydana gelen deprem ile ülkemizin deprem gerçeğini bir kez daha yaşadık. 99 depremini yaşamış bizler o bölgedekileri en iyi anlayan kişileriz. Bu nedenle ilk etapta bölgeye gidecek olan  Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ve ekibiyle birlikte hazırlayabildiğimiz yardımları gönderdik. Bölgeden gelecek talep doğrultusunda yeniden ürün gönderebiliriz. Bunun yanında müşterilerimiz eğer aldıkları ürünleri deprem bölgesine göndereceklerini söylemeleri halinde büyük oranda indirim yaparak müşterilerimize de destek olmaya çalışıyoruz. Gün dayanışma günü ve bugünleri de inşallah el birliğiyle atlatacağız” dedi.

Psikolog Cihat Ayten de bölgeye gitti

Fan Pop Gölcük Şubesi Müdürü Salih Ergün son olarak yaptığı açıklamada, kendisinin de yeğeni olan Gölcük Ülkü Ocakları bir önceki Dönem Başkanı Psikolog Cihat Ayten’in bölgeye gittiğini ve orada depremzedelere psikolojik destekte bulunacağını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —