Tarih: 25.01.2024 12:44

Fen İşleri Ekipleri gece gündüz demeden çalışıyor

Facebook Twitter Linked-in

Fen İşleri Ekipleri gece gündüz demeden çalışıyor

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler gündüz gerçekleştirdikleri çalışmaların yanı sıra gece vardiyası ile çalışmalarını daha da hızlı bitirmeleri takdir topluyor.

Gündüz başladılar gece bitirdiler

Hisareyn Karaköprü Mahallesi İsmet Paşa Caddesi ile Şanlı Sokak’ın kesiştiği kavşak üzerinde bozulan asfalt Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenilendi. Küçük trimer aracı ile eski asfaltın kaldırılmasının ardından ekipler tarafından kavşağa yeni asfalt serimi yapıldı. Gündüz başlayan asfalt serimi gece vardiyası ile tamamlanmasıyla yol trafiğe açıldı. Asfalt serimi çalışmasının kısa sürede tamamlanması vatandaşları da oldukça memnun etti.

“Yolumuz daha da konforlu hale geldi”

Hisareyn  kapalı pazar yerinin önündeki kavşağının asfalt serimin hızlı bir şekilde tamamlanasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Kavşak üzerinde yolumuz oldukça bozulmuştu. Gölcük Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin hızlı çalışması ile yolumuzdaha da konforlu hale geldi. Gündüz başlayan asfalt serimi çalışmasının akşam da devam etmesi tamamlanması bizleri daha da mutlu etti. Çünkü bu yol oldukça yoğun bir şekilde kullanılıyor ve uzun süre kapalı olması bizleri zor durumda bırakırdı. Ekiplere emeklerinden ötürü teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —