Tarih: 31.12.2018 13:53

Ferizli Belediyesi’nden Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak’a teşekkür TOPLANAN YARDIMLAR FERİZLİ’YE

Facebook Twitter Linked-in

Ferizli Belediyesi’nden Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak’a teşekkür

TOPLANAN YARDIMLAR FERİZLİ’YE

İlçemizde yaptığı yardımlar ile takdir ve beğeni toplayan Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak’ı geçtiğimiz günlerde Ferizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşe Sevinç ziyaret etti. Ziyarette İsmail Ak topladığı yardımları Müdür Ayşe Sevinç’e teslim etti.

Müdür Ayşe Sevinç, İsmail Ak’a teşekkür etti

Ferizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşe Sevinç’i ilçemizde yaptıkları yardımlar ile takdir ve beğeni toplayan Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak’ı ziyaret etti. Ziyarette Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşe Sevinç, İsmail Ak’a Ferizli ilçesine ve diğer yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Ziyarette konuşma yapan Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, “Giysi kampanyamıza destek olan Gölcük İlçemin güzel insanlarına teşekkürlerimi iletirim. Kimsesiz ve ihtiyaç sahipleri için hazırlanan yardımları “İhtiyacın varsa al götür” giysi bankasına bizlerde sizlerin sayesinde toplamaya devam ediyoruz. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürümüz Ayşe Sevinçli Hanım Ferizli’den kalkıp bizleri ziyaret etmesinden ayrı bir şekilde mutlu oldum. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Toplanan yardımlar Ferizli Belediyesi’ne teslim edildi

Ziyarette son olarak İsmail Ak topladığı yardımları Ferizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşe Sevinç’e teslim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —