Tarih: 17.10.2022 11:02

Feyza ve Mustafa çifti mutlu birlikteliklerini EVLİLİK İLE TAÇLANDIRDI

Facebook Twitter Linked-in

Feyza ve Mustafa çifti mutlu birlikteliklerini

EVLİLİK İLE TAÇLANDIRDI

Gölcük’ten sevilen ve sayılan Figen ve Taner Gülçeler’in biricik oğlu Mustafa Gülçeler ile Muğla Fethiye İlçesinden sevilen ve sayılan Bedriye ve Mustafa Kesmen biricik kızları Feyza Kesmen ile birlikteliklerini evlilik ile taçlandırdı.

Geçtiğimiz akşam Gölcük Haneden Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine giren Feyza ve Mustafa Çiftini sevdikleri ve yakınları  yalnız bırakmadı.

Genç çifti yalnız bırakmadılar

Gölcük’ten sevilen ve sayılan Figen ve Taner Gülçeler’in biricik oğlu Mustafa Gülçeler ile Muğla Fethiye İlçesinden sevilen ve sayılan Bedriye ve Mustafa Kesmen biricik kızları Feyza Kesmen uzun birlikteliklerini evlilik ile taçlandırdı. Yakın bir zaman önce aileler devreye girmesiyle nişanlanan ve evlilik yolunda ilk adımlarını atan Feyza ve Mustafa çifti önceki akşam Gölcük Hanedan Düğün salonunda gerçekleştirilen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler

Düğün törenine çok sayıda davetliler katılım sağlandı. Feyza ve Mustafa çifti ilk danslarını yaptıktan sonra takı merasimine geçildi. Takı merasimi ve ikramların ardından müzik eşliğinde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.Davetliler genç çifte ömür boyu mutluluklar temennisinde bulunmayı da ihmal etmediler. Bizde gazetemiz adına Feyza ve Mustafa çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyor her iki aileye de hayırlı olmasını temenni ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —