Tarih: 29.04.2022 11:28

Fiat, Renault, Tofaş, Dacia marka araç sahiplerin ilk adresi EFE OTOMOTİV YEDEK PARÇA OLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Fiat, Renault, Tofaş, Dacia marka araç sahiplerin ilk adresi

EFE OTOMOTİV YEDEK PARÇA OLUYOR

Fiat, Renault, Tofaş, Dacia marka arabalarda aradığınız tüm orijinal ve muadil parçaları tek bir adreste sunan Efe Otomotiv Yedek Parça, Yeni Sanayi Sitesi E3 Blok -11/3E/3 adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

Tüm orijinal ve muadil yedek parçalarını tek bir çatı altında

Fiat, Renault, Tofaş, Dacia marka arabaların tüm orijinal ve muadil yedek parçalarını tek bir çatı altında toplayan Efe Otomotiv Yedek Parça Yeni Sanayi Sitesi E3 Blok -11/3E/3 adresinde yoğun ilgi görüyor. Efe Otomotiv Yedek Parça’da aradığınız tüm parçaları kolaylıkla bulabilirsiniz.

“Oto tamirci ustalarımız kadar araç sahipleri tarafından da yoğun ilgi görüyoruz”

Abdullah Bayram tarafından ilçemizde 7 yıldır Fiat, Tofaş, Renault, Dacia orijinal ve muadil yedek parça hizmeti veren Efe Otomotiv Yedek Parça, Yeni Sanayi Sitesi E3 Blok- 11/3E/3 adresinde hizmet vermeye devam ediyor. Sanayi esnafı kadar Fiat, Renault, Tofaş ve Dacia marka araç sahipleri tarafından da yoğun ilgi gördüklerini ifade eden  Efe Otomotiv Yedek Parça işletmecisi Abdullah Bayram yaptığı açıklamada, “ Efe Otomotiv Yedek Parça olarak Fiat, Tofaş, Renault, Dacia orijinal ve muadil yedek parçalarını en uygun şekilde temin etmekteyiz. Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan oto tamirci ustalarımız kadar araç sahipleri tarafından da yoğun ilgi görüyoruz. Eğer bir arabaya sahipseniz mutlaka iyi bir yedek parçacınız olması gerekiyor. Bizde bu anlamda 8 yıldır Fiat, Tofaş, Renault, Dacia marka araçların orijinal ve muadil yedek parçalarının en uygun şekilde temin etmekteyiz. Tüm Fiat, Tofaş, Renault, Dacia araç sahiplerini farkımızı görmeleri için Efe Otomotiv Yedek Parça’ya bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —