Tarih: 18.12.2023 14:34

Fidanlık İlköğretim Okulu’nda anlamlı İstanbul gezisi OYUNCAK VE KAZIM KARABEKİR PAŞA MÜZESİ’Nİ GEZDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Fidanlık İlköğretim Okulu’nda anlamlı İstanbul gezisi

OYUNCAK VE KAZIM KARABEKİR PAŞA MÜZESİ’Nİ GEZDİLER

İlçemizin başarılı eğitim kurumlarından olan Fidanlık İlköğretim Okulu Cumhuriyetin 100. Yılında ÖNEM ve ÇEDES projeleri kapsamında İstanbul gezisi gerçekleştirildi. İstanbul Oyuncak Müzesi ve Kazım Karabekir Paşa Müzesi’ni gezen öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdiler.

Başkan Sezer ulaşım desteği verdi

Fidanlık İlköğretim Okulunda 26 Ekim 2023 tarihinde Kazım Karabekir Paşanın kızı Timsal Karabekir,  Fidanlık İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri ile online bir söyleşi gerçekleştirmişti.  Gerçekleştirilen söyleşide Gölcük Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım SEZER ve Okul Müdürü Hilal Tutar Sezer ile öğrencileri müzesine davet etmişti. Davete karşılık veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, öğrencilere ulaşım imkanı sağladığı İstanbul Oyuncak Müzesi ve Kazım Karabekir Paşa Müzesi gezisi 100 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Gezi sırasında öğrenciler pankartlarla Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkürlerini iletti. 

Sezer, “Tarihimizi kültürümüzü uygulamalı keşfetmeye devam ediyoruz”

Fidanlık İlköğretim Okulu Müdürü Hilal Tutar Sezer gerçekleştirdikleri gezi konusunda yaptığı açıklamada, “Geçmişini bilmeyenin tarihini başkaları yazar sözü düsturu ile tarihimizi kültürümüzü uygulamalı keşfetmeye devam ediyoruz. Fidanlık İlköğretim Okulunun vizyonu “yaşayan okul” doğrultusunda öğrencilerimize dokunmaya, çevresine ve ülkesine bağlı yetiştirmeye gayret etmekteyiz. Emek veren, katkı sağlayan tüm paydaşlarınıza teşekkürü borç biliriz.” diyerek düşüncelerini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —