Tarih: 22.06.2018 14:05

FİKRİ IŞIK, “GEREKEN YAPILACAKTIR”

Facebook Twitter Linked-in

Sivil Memurlar Yüzme Havuzuna alınmaması sorununa Işık’a ilettiler

FİKRİ IŞIK, “GEREKEN YAPILACAKTIR”

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral ve Yönetimi geçtiğimiz akşam AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının Kadırga Tesisleri’nde Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katılımı ile STK’lar ile bir araya geldiği toplantıya katılım gösterdiler ve yaşadıkları sıkıntıları Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a ilettiler.

Kadırga Tesisleri’nde Gölcüklü STK’lar ile bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’te iştirak ettiği toplantıda yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiklerini belirten SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral gerçekleştirilen toplantı hakkında bir basın açıklaması yaparak toplantı hakkında bilgi verdi.

Başkan Saral sıkıntılarını dile getirdi

SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral yapmış olduğu açıklamada, “Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN ) Kocaeli Şubesi olarak AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’nın 21 Haziran 2018 tarihinde Kadırga Tesisleri’nde Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Kocaeli Milletvekili Sayın Fikri Işık’ın katılımıyla Gölcük Bölgesindeki STK’larla beraber düzenlemiş olduğu toplantıya AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sayın İdris Alp’in ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in de hazır bulunduğu davete iştirak ettik. AK Parti Gölcük İlçe Başkanımız ve Sayın Bakanımızın açılış konuşmalarını müteakip STK’ların sorunları ile ilgili sorular alınmıştır. İlk söz hakkı Türkiye’nin En Büyük Bağımsız Sendikası olan SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı olarak söz aldım ve sıkıntılarımızı Sayın Başbakan Yardımcımıza madde madde iletme fırsatı bulduk.

SİME-SEN Kocaeli Şubesi olarak yaşanan sıkıntılar

Işık, yaşanan sıkıntının düzeltilmesi için derhal gereğini yapacağını beyan etti

Saral, “Sayın Bakanımız tarafından yukarıda yöneltilen sorulara gerekli düzenlemelerin yapılması konusunda çalışmaların devam ettiği, biraz sabırlı olmamız konusunda telkinleri olmuş olup, yüzme havuzu konusunda çıkartılan emirden yeni haberi olduğu böyle bir şeyin mümkünatı olmayacağı konunun düzeltilmesi için derhal gereğini yapacağını beyan etmişlerdir. Sayın Bakanımıza ve AK Parti İlçe teşkilatımıza bize bu imkânı verdiği için teşekkür ederiz. Sivil Memurlar camiası olarak Sayın Bakanımız Fikri Işık’ın sorunlarımızın çözümü konusunda gerekli samimiyeti ve hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz ve kendisine teşekkür ediyoruz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —