Tarih: 13.12.2021 11:52

Fizyoterapist Halil Dülger hastalarına şifa oluyor HASTALARI ONU ÇOK SEVİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Halıdere Fizik Tedavi Merkezine bağlı çalıştığı 3 yıllık sürede 10 bin seansa yakın evde fizik tedavi hizmeti veren Fizyoterapist Halil Dülger, Gölcük ağırlıklı olmak üzere Karamürsel ve Başiskele’de hastaların şifasına vesile oldu.

Hastalarına birçok alanda hizmet veriyor

Halıdere Fizik Tedavi Merkezine bağlı çalıştığı 3 yıllık sürede 10 bin seansa yakın evde fizik tedavi hizmeti veren Fizyoterapist Halil Dülger, Gölcük ağırlıklı olmak üzere Karamürsel ve Başiskele’de hastaların şifasına vesile oldu. Felçli hastalıklar başta olmak üzere nörolojik, pediatrik birçok alanda hizmet verdi. Sıcakkanlı tutumu, özverili çalışması ve mesleki bilgisiyle bölge halkının sevgisini kazandı. Hem hastaların hem de hasta yakınlarının gönlünde taht kuran Fizyoterapist bölgedeki çalışmalarına devam ediyor.

Fizyoterapist Halil Dülger kimdir?

Kocaeli, Gebze doğumlu Halil Dülger, Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğudur. İlköğretim ve lise hayatını Gebze’de tamamlamıştır. Lisans eğitimini yurtdışında tamamlayarak ülkesine dönmüştür. Üsküdar Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimine başlayan fizyoterapist, iş yoğunluğundan yarım bırakmak zorunda kalmıştır. Harvard, Antwerp Üniversitesi gibi uluslararası öneme sahip üniversitelerden ve yerli-yabancı kurumlardan eğitimler almıştır. 2016 yılından bu yana fizik tedavi hizmetini başarıyla sürdürmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —