Tarih: 24.07.2022 11:14

Fizyoterapist Kumek Halıdere Fizik Tedavi Merkezi hakkında bilgi verdi ‘GÜNDE 300 HASTAYA HİZMET VERİYOR’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan Fizyoterapist Nurgül Kumek “Halıdere Fizik Tedavi Merkezi” hakkında bizleri bilgilendirdi.

Ortalama günde 300 hastaya hizmet vermektedir

Fizyoterapist Nurgül Kumek yaptığı açıklamada, “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 1832 metrekarelik alanda 3 kat olacak şekilde planlanmıştır. Fizik Tedavi Merkezinde; Poliklinik odası, 20 adet fizik tedavi alanı, 2 adet egzersiz salonu,2 adet spor salonu, röntgen, kan alma, alanları bulunmaktadır. Halıdere Fizik Tedavi Merkezinde 1Uzman Doktor, 9 Fizyoterapist, 4 Tekniker ve son teknoloji tedavi cihazları ile ortalama günde 300 (üç yüz) hastaya hizmet vermektedir.

Verilen hizmetler branş bazında şunlardır;

-Ortopedik Rehabilitasyon;Ortopedik hastalıklar ile yaralanmaların tedavisi ile birlikte geçirilmiş operasyonlar sonrası hareket ve fonksiyonların geri kazanılması için gerekli tedaviler yapılır.

-Nörolojik Rehabilitasyon;Nörolojik ve sinir sistemi hastalıkları ve yaralanmaları sonucu ortaya çıkan özellikle hareketi etkileyen rahatsızlıklarda kas kuvvetini arttırma denge, koordinasyon ve bağımsız yürüme aktivitelerinin kazanılması amaçlanmaktadır.

-Romatizmal hastalıklarda,

-Doğumsal ve sonradan oluşan kemik bozukluklar,

– Yanık Rehabilitasyonu,

– Spor Yaralanmaları,

-Önleyici tedavi yaklaşımları,

Ayrıca tüm bu tedavi yöntemlerinin yanında Halıdere Fizik Tedavi Merkezinde tam donanımlı egzersiz salonları, girdap havuz banyoları, parafin, ESWT (şok dalga), lazer, tens ve kas stimulatör cihazları bulunmaktadır” dedi.

Başhekim Acar, “Tüm halkımıza sağlıklı günler dilerim”

Hastane Başhekimi Uz Dr. Sertan Acar; “Hastalarımıza en iyi hizmeti vermek için araştırmalarımız ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Tüm halkımıza sağlıklı günler dilerim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —