Tarih: 22.12.2022 13:04

Ford Otosan, tüm çalışanlarına İKİ ADET ALTIN DAĞITACAK

Facebook Twitter Linked-in

Ford Otosan, tüm çalışanlarına

İKİ ADET ALTIN DAĞITACAK

Ford Otosan’ın Gölcük ve Yeniköy fabrikaları ile Eskişehir Fabrikasında çalışan yaklaşık 12 bin 500 personeline yılsonu hediyesi olarak iki tam altın dağıtacağı belirtildi.

2022’de önemli projeleri hayata geçirdiler

Ülkemize ve ilçemize önemli istihdam sağlayan Ford Otosan Fabrikası işçilerine yeni yılda iki tam altın verecek. 2022 yılında Ford E-Transit, Yeni Transit Custom, Elektrikli Kamyon, tam elektrikli Puma, yeni Transit Courier, Craiova Fabrikasını bünyesine katan ve önemli projeleri hayata geçirmeye devam eden Ford Otosan, işçilerine güzel bir jest yaparak, yeni yılda da işçilerinin  yüzünü güldürmeye devam ettirecek

İşçilerine güzel motivasyon

Yılsonu hediyesi olarak işçilerine iki tam altın hediye edeceğini açıklayan Ford Otosan, işçilerine gönderdiği mesaj ile bilgi verdi.  İşçilere gönderilen mesajda şu ifadeler yer aldı; “Değerli çalışma arkadaşlarımız, Ford E-Transit, Yeni Transit Custom, Elektrikli Kamyon, tam elektrikli Puma, yeni Transit Courier, Craiova Fabrikasının aramıza katılması ve Yeniköy Fabrikası hazırlıkları gibi birçok önemli ve değerli projede kararlılıkla ilerlediğimiz, birçoğunu da başarıyla hayata geçirdiğimiz bir yılın sonuna yaklaşıyoruz. Bu başarılarımızı birlikte kutlamak için Aralık ayında tüm çalışma arkadaşlarımızla “2 altın” hediyemizi mutlulukla paylaşacağız. Dağıtım tarihleri ve detaylı bilgiler için ilerleyen günlerde iletişim kanallarından sizleri bilgilendireceğiz. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.” Sözlerine yer verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —