Tarih: 15.02.2022 13:13

Foto Zafer’den Sevgililer Günü’nde 50 ÇİFTE UNUTULMAZ GECE

Facebook Twitter Linked-in

Foto Zafer’den Sevgililer Günü’nde

50 ÇİFTE UNUTULMAZ GECE

Gölcük’ün başarılı iş kadınlarından olan Foto Zafer’in sahibi Emel Gür, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde daha öncesinde kendilerine dış çekim yaptıran 50 çifte yaptığı jest ile unutulmaz bir akşama imza attı.

Babası Zafer Gür’ü unutmadı

Şirinköy’de bulunan Seçkinler Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Sevgililer Günü etkinliği ile 50 çift unutulmaz bir gece yaşadılar. Daha öncesinde kendilerine dış çekim yaptıran 50 çift için düzenlenen gecede Emel Gür yaptığı açılış konuşmasında babası Zafer Gür’ü de unutmayacak geceye katılan tüm çiftlere teşekkür etti.

Çiftler adeta düğünlerini yeniden yaşadı

Foto Zafer’in sahibi Emel Gür’ün konuşmanın ardından çiftler romantik bir yemek yediler. Yemeğin ardından tüm çiftler dans etti ve oyunlar ile devam edildi. Oldukça eğlenceli geçen gecede ekip olarak gecenin anlam ve önemini belirten pasta kesildi. Ayrıca düğünlerin vazgeçilmez oyunu olan ayakkabı oyunu yapıldı ve kazanan çiftlere hediye verildi.

Gür, “Bir günümüzü de sevdiklerimize ayıralım dedik”

Foto Zafer’in sahibi Emel Gür düzenledikleri gece hakkında yaptığı açıklamada, “Benim için çok keyifli bir geceydi. En büyük hayalimi gerçekleştirdim. Çiftlerimle çok eğlendik. Çiftlerimin beklenmedik mutlulukları beni de çok keyiflendirdi ve onurlandırdı. Çiftlerimize masalarında güzel bir sürpriz yaptık ve düğünlerinde çekilmiş olan bir kare ile kendilerini karşıladık. Düzenlediğimiz gecede de çiftlerimizin fotoğrafları çektik ve before after yaparak ayrıca bir sürpriz yaptık. Bu sürprizimiz de çiftlerimizi çok mutlu etti. Böyle bir gece hem Gölcük’te hem de Türkiye’de tek diyebilirim. Bunu da bizim gerçekleştirmiş olmamız bizleri ayrıca mutlu etti. 2 yıldır yaşadığımız pandemi handikapından kurtulup bir günümüzü de sevdiklerimize ayıralım dedik. Ben bizi kırmayıp bu gecede bizleri yalnız bırakmayan çiftlerime, tüm ekibime ve emeği geçen herkese çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Çiftlerden Emel Gür’e teşekkür

Gecenin sonunda çiftler kendilerine böyle bir gece yaşattığı için Emel Gür’e çok teşekkür ederek kendileri için unutulmaz bir sevgililer günü olduğunu belirttiler. Çiftler yaptıkları açıklamada, “Emel hanım bizim için bir fotoğrafçıdan ziyade ailemizden biri oldu. Kendisiyle nişan fotoğraflarımızın çekimi için tanıştık. Daha sonrasında düğünümüz ve en son olarakta bebek stüdyosu ile bebeklerimizin fotoğrafları ile devam ettik. O bizim ailemizden biri ve öylede devam edecek. Bu gece için çok ama çok teşekkür ederiz” dediler.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —