Tarih: 13.08.2020 13:21

Foto Zafer’in kurucusu Zafer Gür 61. Yaş gününde LOKMA DÖKTÜRÜLEREK DUALARLA ANILDI

Facebook Twitter Linked-in

Foto Zafer’in kurucusu Zafer Gür 61. Yaş gününde

LOKMA DÖKTÜRÜLEREK DUALARLA ANILDI

İlçemizde 1980 yılında kurulan Foto Zafer’in kurucusu Zafer Gür’ün 61. Yaş günü münasebetiyle kızı Emel Kadriye Gür tarafından Albay Burak Caddesi No: 16/A adresinde bulunan Foto Zafer önünde 500 kişilik lokma dağıtıldı.

‘Aramızdan çok erken ayrıldı’

İlçemizin en eski ve tanınan fotoğrafçılarından 1986 yılında kurulan Foto Zafer’in kurucusu Zafer Gür 61 yaş gününde kızı Emel Kadriye Gür tarafından Foto Zafer’in önünde döktürdükleri lokma ile andılar. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören lokma dağıtımında lokmalarını alan vatandaşlar, “Zafer Bey yaşasaydı bugün 61 yaşında olacaktı. Aramızdan çok erken ayrıldı. Allah mekanını cennet eylesin” demeyi ihmal etmediler.

Gür, “Mekânın Cennet olsun Babacığım

Hayatta olsaydı 61 yaşında olacak olan Foto Zafer’in kurucusu Zafer Gür için lokma döktüren kızı Emel Kadriye Gür, “Babamın yokluğu her geçen gün daha da derinleşiyor. Bugün babam hayatta olsaydı 61 yaşında olacaktı. Babamı çok erken kaybettik. Bizde kendisini çok sevdiği iş yerinin önünde dualarla anmak istedik. Bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Bizler babamızın emanetini en iyi şekilde yaşatıyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —