Tarih: 18.08.2023 13:35

Friendy Pet Corner’dan Anlamlı Sosyal Sorumluluk Projesi MİNİKLERE HAYVAN SAHİPLENDİRME ETKİNLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Friendy Pet Corner’dan Anlamlı Sosyal Sorumluluk Projesi

MİNİKLERE HAYVAN SAHİPLENDİRME ETKİNLİĞİ

İlçemize bağlı Değirmendere’de 4 ay önce hizmet vermeye başlayan Friendy Pet Corner sosyal sorumluluk projesi adı altında Özel Portakal Çiçeğim Anaokulu minikleriyle bir araya gelerek satın almak  yerine sahiplenme konusunda bilgi verdiler.

 Satın alma sahiplen etkinliği

Kedi ya da köpekleri satın almak yerine sahiplenme konusunda anlamlı bir etkinliğe imza atan Friendy Pet Corner  sahibi Berhan Çağlıyan, sosyal sorumluluk projesi olarak Özel Portakal Çiçeğim  Anaokulu minikleriyle bir araya geldi. Eşi Selda Çağlıyan ile birlikte minik öğrencilerle bir araya gelen Berhan Çağlıyan’a köpekleri Suzi’de eşlik etti.

köpekleri Suzi’de eşlik etti

Değirmendere Topçular Mahallesi Başak Caddesi No:123/C Yunus Emre Sağlık Ocağı yanı adresinde 4 ay gibi kısa bir süre önce hizmet vermeye başlamasına rağmen yoğun ilgi gören Friendy Pet Corner, satın alma yerine sahiplenme etkinliği ile örnek bir etkinlik düzenledi.  Özel Portakal Çiçeğim  Anaokulu Kurucu Müdürü Derya Akyol öncülüğünde minik öğrencilerle bir heves ile alınan ve daha sonrasında sokağa atılan cins kedi ve köpekler ile dolu olduğunu bu sebeple satın almak yerine sokaklardan ya da barınaklardan kedi ve köpek sahiplenmenin daha önemli olduğu konusunda bilgi verdi.

İlk tanışmanın nasıl olması gerektiği konusu Suzi üzerinden pratik yapma fırsatı buldular

Yanında getirdikleri köpekleri Suzi ile minik öğrenciler yakından ilgilenirken, ilk tanışmanın nasıl olması gerektiği konusu Suzi üzerinden pratik yapma fırsatı buldular. Oldukça keyifli geçen etkinlikte minik öğrencilerde oldukça eğlenceli dakikalar geçirdiler. 

Teşekkür ettiler

Portakal Çiçeği Anaokulu Kurucu Müdürü Derya Akyol bu güzel etkinlik için Selda ve Berhan Çağlıyan çiftine ve kendilerine eşlik eden Suzi’ye çok teşekkür ederek, “Bir sosyal sorumluluk projesi olarak “Hayvan sahiplenme” ile ilgili bilgilerini bizlerle paylaştılar. Minik dostları Suzi ile birlikte “Satın alma sahiplen” sözünden yola çıkarak kedi, köpek gibi evcil hayvanlarla ve sokak hayvanlarıyla nasıl iletişim kurmamız gerektiği yönünde çok faydalı bilgiler sundular. Kendilerine bu güzel etkinlik için çok teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —