Tarih: 31.12.2018 14:27

GALİP DURMUŞ SIKINTISININ GİDERİLMESİNİ İSTİYOR

Facebook Twitter Linked-in

GALİP DURMUŞ SIKINTISININ GİDERİLMESİNİ İSTİYOR

2018 yılı Mart ayında aldığı ayakkabının yırtık olduğunu gören vatandaş, soluğu ayakkabısını aldığı firmada aldı.

İlçemizde yaşayan emekli Galip Durmuş  2018 yılı Mart Ayında aldığı  ayakkabıyı, iki ay giyindikten sonra, yağmurların başlaması ile  tekrar giyinmek istediğinde  sağ ayakkabısının yırtıldığını ve su aldığını fark etti. Ayakkabısını aldığı firma, Durmuş’un durumu anlatması üzerine,ayakkabıları genel merkeze yönlendirdi. Ayakkabının üretim hatası olduğunu iddia eden Durmuş’un talebi, kullanım hatası denerek  onaylanmadı.

Biz Kıt Kanaat Geçinen İnsanlarız

Firma tarafından talebi onaylanmayan  Galip Durmuş ‘Biz kıt kanaat geçinen insanlarız. Benim gibi birçok mağdur insanla karşılaştım.Tamamen üretim hatası olan ayakkabılara,kullanıcı hatası diyerek,beni başlarından savsakladılar.Ben bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum’ dedi.

Fatura ödemeleri emekli maaşlarımıza göre ayarlanmalı

Geçtiğimiz gün gazetemize gelerek yaşadığı sıkıntıyı dile getiren Galip Durmuş’un bir diğer sıkıntısı da doğalgaz faturasının son ödeme tarihinin emekli maaşını aldığı günden iki gün önce olması sebebiyle yaşadığı sıkıntının giderilmesi için verdiği mücadeleydi. Galip Durmuş, “ Ben emekli bir insanım ve her ayın 22’sinde emekli maaşımı alıyorum. İZGAZ her ay doğalgaz faturasının 9’unda kesiyor ve 19’u son ödeme tarihi oluyor. İZGAZ’a emekli maaşımı 22’sinde aldığımı faturamın son ödeme tarihini bu tarihe göre ayarlanmasını istiyorum şeklinde dilekçe yazdığım halde bana “Böyle bir şeyin mümkün olmayacağını ve  faturaların bölgesel olarak kesildiğini ve son ödeme tarihlerinin de 10 gün sonrası olduğunu” söyleyerek başvurumu reddettiler. Bize göre fatura ödemeleri emekli maaşlarımıza göre ayarlanmalı. Benim gibi milyonlarca emekli var ve biz her ay faturamızı gününde ödeyemediğimiz gibi gecikme faizi ödemek zorunda kalıyoruz. Biz bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” diyerek sıkıntılarını dile getirdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —