Tarih: 08.07.2018 12:15

Game Fitness işletmecisi Erdal Kanpara’dan örnek davranış

Facebook Twitter Linked-in

Game Fitness işletmecisi Erdal Kanpara’dan örnek davranış

DOWNLU ÖĞRENCİLERE KAPILARINI ÜCRETSİZ AÇTI

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan Erdal Kanpara bir süredir işletmeciliği yaptığı Game Fitness Salonu’nda Down Sendromlu öğrencilerin ücretsiz olarak spor yapmalarını sağlıyor.

Kısa sürede çok güzel uyum sağladılar

Her gün düzenli olarak spor yapmaya başlayan Down Sendromlu öğrenciler bu yeni alışkanlıklarından son derece memnun oldukları da gözlerden kaçmıyor. Kısa sürede spor yapmayı alışkanlık haline getiren Downlu öğrenciler spor yapan diğer kişiler ile de kısa sürede çok iyi anlaşmaya başladılar.

Abanoz,” Spor yaptıkları için inanılmaz mutlular ve kendilerine olan güvenleri her geçen gün daha da artıyor”

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz spor yapmaya başlayan Down Sendromlu öğrencilerin çok mutlu olduklarını ifade ederek, “ Öğrencilerim kısa bir süre olmasına rağmen spor yapmaya ve spor salonunda diğer spor yapan kişilere çok alıştılar. Spor yaptıkları için inanılmaz mutlular ve kendilerine olan güvenleri her geçen gün daha da artıyor. Ben bu anlamda öğrencilerimin mutlu olmasında en büyük payı olan Game Fitness Salonunun işletmecisi Erdal Kanpara’ya ve onlara en iyi şekilde örnek olan oğlum Deniz’e çok ama çok teşekkür ediyorum. Onlar artık hem spor salonunda spor yapıyorlar hem de kendilerine yeni dostlar ediniyorlar. Salonda spor yapan diğer üyeler de öğrencilerimiz ile kısa sürede çok güzel anlaştılar. Artık insanlar onların bizden bir farkı olmadığını hatta sorumluluk ve insani duygularının bizden kat ve kat fazla olduğunu onlarla aynı ortamda kalarak birebir görmeye başladılar. Öyle ki spor yapan kişiler öğrencilerimize yemekler ısmarlıyorlar ve spor yapmalarında yardımcı bile oluyorlarmış. Bizim de tam olarak istediğimiz buydu. Çocuklarımız toplumla kaynaştırmak ve onların da bizden hiçbir farklarının olmadığını göstermekti. ”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —