Tarih: 04.01.2022 16:14

Garipoğlu Genel Başkanlığa ‘Adayım’ dedi

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi (BEP)’nin Şubat ayında Ankara’da gerçekleştireceği Genel Merkez Kongresi’ne Gölcüklü Çağlayan Garipoğlu Genel Başkan Adayı oluyor.

‘Bu yarışta bende varım’

26 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Genel Başkanlık Yarışında Çağlayan Garipoğlu ‘Bu yarışta bende varım’ dedi.  Garipoğlu’nun Genel Başkanlığa aday olması İlimizde ve ilçemizde büyük ses getirdi. Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanlığı’na neden aday olacağını Gazetemize açıklama yapan Çağlayan Garipoğlu, ‘Partimizin Kurucular Kurulu’nda yaptığımız toplantı sonucunda Genel Başkanlığa aday olma kararını verdik. 26 Şubat’ta yapılacak olan Genel Başkanlık yarışında bende varım. Bizler Ecevit’in yolunda hak ve halk yolunda yürümek için bu yola çıkıyoruz’ dedi.

Garipoğlu’nun adaylığı İlimizde ve ilçemizde büyük ses getirdi

Garipoğlu, açıklamalarının devamında, ‘Aldığım bu karar çevremde olumlu bir etki yapmıştır. Amacım hem partimizi hak ettiği yere taşımak hem de Gölcük’ümüzün adını başarıyla temsil etmektir. Adaylığımın partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Gölcük’ten bir lider doğacak’ dedi. Ankara’dan gelen kulislere göre Garipoğlu’na Genel Başkanlık konusunda destek her geçen gün daha da artıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —