Tarih: 17.07.2023 11:27

Garipoğlu, ‘ ‘Zamlara ohhhhh ohhhh diyeceğim de…’

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, son günlerde yapılan aşırı zamlara tepki göstererek, ‘Zamlara ohhhhh ohhh diyeceğim de bizlerde bu ülkede yaşayan bireyleriz’ dedi.

‘Maaşlara yaptığınız zamları kepçeyle geri alıyorsunuz’

15 Temmuz gecesi Şehitlerimiz anılırken, Selalar okunurken benzine yapılan aşırı zammı doğru bulmadığını belirten Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, açıklamasında şunları söyledi: ‘Gelen son zamlardan sonra diyecek şimdilik iki çift sözüm var. AKP’nin iyi bir sert muhalefeti olduğumu bilirim ve de öyle söylerler. Seçimden sonra yaptığınız zamlara bakın. 19 lira olan Dolar nerelere geldi. Ekonomistler doların bu gidişte 30’u geçeceğini öngörüyor. Siz bu halka hiç acımıyor musunuz? Maaşlara yaptığınız zamları kepçeyle geri alıyorsunuz. Sizin parada gözünüz var ve sizlere hakkımı helal etmiyorum. Zamlar bizim bildiğimiz şeylerdi ve kendimizce halkımıza seçim sürecinde anlatmaya çalıştık. Fakat sonucu gördük ki kimse anlattıklarımıza inanmamış.’

‘Bu iktidar ülkemizi 5 yıl yönetemez’

Garipoğlu, son olarak, ‘Gelen zamlara Ohhhhhh ohhhhhh diyeceğim de bizlerde bu ülkede yaşayan bireyleriz. Gelen her zamdan bizlerde fazlasıyla etkileniyoruz. Deme o ki ülkemizi yönetenler bir an önce vatandaşlarına yaşattıklarını düşünmeli, yaptıklarını görmeli. Geldiğimiz bu noktada bu iktidar ülkemizi 5 yıl yönetemez. Ülkemizde yakın süreçte erken bir seçim daha bekliyorum. Çünkü bu yönetimle bu ülke gitmez. Daha kötü günler hepimizi bekliyor ne yazık ki ’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —