Tarih: 07.04.2021 12:24

Garipoğlu’dan Ramazan öncesi örnek proje ‘İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜ GÜLSÜN’

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gölcük’lü İş insanı Çağlayan Garipoğlu ve yaklaşık 10 İş insanının yardımlarıyla Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine verilmek için koliler hazırlanıyor. Garipoğlu, Ramazan ayı öncesinde gerçekleştirdiği örnek kampanya ile takdir topluyor.

Garipoğlu, organize ettiği “Hayat paylaşınca güzel’ yardım kampanyası ile örnek oluyor. Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gölcük’lü İş insanı Çağlayan Garipoğlu 10 İş İnsanının da desteği ile 500 Ramazan Kolisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Garipoğlu, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek istediklerini, ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olduklarını belirtti.

10 İş İnsanı’ndan Garipoğlu’na destek

Daha öncede gerçekleştirdiği örnek yardımları ile vatandaşların takdirini toplayan Çağlayan Garipoğlu, durumu iyi olan hayırseverlere çağrıda bulunarak, ‘Ramazan ayı birlikte ve beraberlik, bereket ayıdır. Gıda yardımı konusunda bizlere destek olmak isteyenler bana ulaşabilir’ dedi. Gölcük’ün değeri İş İnsanlarından Çağlayan Garipoğlu, “11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayına girmek üzereyiz. Ramazan ayı öncesinde Gölcük’te ihtiyaç sahibi kardeşlerimize umut olmak için, hazırlıklarımıza başladık. İhtiyaç sahiplerimizin yanında olmak için bu çalışmanın içinde bizzat yer alıyorum. Bu süreçte 10 İş İnsanı dostumuz da bana destek verdi. Kendilerine desteklerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüce Allah inşallah niyetlerini kabul eylesin. Bizler ‘Ramazan ayı birlik,  beraberlik ve bereket ayıdır’ diyerek bu işe koyulduk. Bu konuda bizlere destekte bulunmak isteyen hayırseverler bana ulaşabilir. İhtiyaç Sahibi ailelerimiz için yaptığımız organizasyonun reklam amaçlı değil, teşvik amaçlı olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Bizler Bismillah diyerek erzak kolilerimizi hazırlamaya başladık. Destek olmak isteyenlere kapımız her zaman açık’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —