Tarih: 24.01.2023 12:25

Garipoğlu’ndan Adana Çıkarması

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, Adana’da bir dizi programa katıldı. Genel Başkan Garipoğlu’na Adanalılar yoğun ilgi gösterirken, Garipoğlu, ‘Adana’da tarafıma ve partime olan teveccüh beni çok mutlu etti. Tüm Adanalı kardeşlerime teşekkür ediyorum’ dedi.

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu’na Adana ziyaretinde Genel Sekreter Orhan Kaya, Genel Başkan Yardımcısı Sinan Topçu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Özçelik Kocaeli İl Başkanı Yemlihan Özbozkurt eşlik etti.

Bir dizi ziyaretlerde bulundu

Adana ziyareti hakkında Gazetemize bilgi veren Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘Adana ziyaretimiz gerçekten çok güzel oldu. Esnaf Odaları, STK, Emekliler Derneği, EYT’liler Derneği ve Halk buluşmaları gerçekleştirdi. Adana ziyaretimizde Adana İl Başkanımız Sayın Filiz Yerli Kaya’ya misafir olduk. Kendilerine misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum. Partimizdeki inanç ve çalışma azmi beni ayrıca mutlu ediyor. Konya, Karaman, Urfa, Diyarbakır, Elazığ, Mardin, Hakkari, Van, Batman, Muş, Bitlis, Ağrı, Mersin, Isparta, Sivas, Burdur, Kilis, Siirt, Kayseri, Adıyaman, Kars, Bursa, Eskişehir, İstanbul Aksaray, Tunceli, Tekirdağ ve Balıkesir illerimiz kurulma aşamasında olup atamalarımız önümüzdeki günlerde yapılacak olup, isimler kamuoyu ile paylaşılacaktır.’  

‘Tarafıma ve partime olan teveccüh beni çok mutlu etti’

Açıklamalarını sürdüren Genel Başkan Garipoğlu, ‘Adana ziyaretimizde hem partimize hem şahsıma olan teveccüh beni çok mutlu etti. Adana’da güzel ziyaretlerde bulunduk. Adana halkımız ve esnafları ile bir araya geldik. Sorunları ve sıkıntıları yerinde dinledik. Partim adına cıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —