Tarih: 15.03.2023 12:44

Gazeteci Yılmaz Değirmenci’nin acı günü AMCASI MERDAN DEĞİRMENCİ DUALARLA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Gazeteci Yılmaz Değirmenci’nin acı günü

AMCASI MERDAN DEĞİRMENCİ DUALARLA UĞURLANDI

İlimizin ve ilçemizin duayen Gazetecilerinden Yılmaz Değirmenci’nin amcası Merdan Değirmenci vefat etti. Değirmenci’nin cenazesi Kullar Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi.

Amansız hastalığa karşı verdiği mücadeleyi kaybetti

Mesleki kariyeri başarılarla dolu, uzun yıllar ilimizde ve ilçemizde Gazetecilik mesleğini icra eden Yılmaz Değirmenci’nin amcası hayatını kaybetti.  Değirmenci, amcasının vefat haberini sosyal medya hesabından, ‘Uzun bir süredir amansız hastalığa karşı verdiği mücadeleyi kaybeden amcam Merdan Değirmenci vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin’ diyerek tüm dostlarına ve sevenlerine duyurdu.

Değirmenci ailesini dostları ve sevdikleri yalnız bırakmadı

Merdan Değirmenci’nin vefat haberi ilimiz genelinde derin üzüntü yarattı. Beyefendi kişiliği, güler yüzüyle çevresinde çok sevilen Merdan Değirmenci bir süredir sağlık problemiyle mücadele ediyordu. Değirmenci’nin cenazesi’ne önemli isimler, aile yakınları ve çok sayıda dostları katılım sağladı. 7 Çocuk babası Merdan Değirmenci’nin cenazesi Kullar Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kullar Kız Köprü Mezarlığı’na defnedildi. Bizde Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —