Tarih: 17.01.2024 14:28

Gazeteciler Basın Onur Günü’nde Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Gazeteciler Basın Onur Günü’nde Buluştu

Geçtiğimiz sabah saatlerinde İzmit Kültür Tepesi’nde çelenk sunum töreni sonrası başlayan 16 Ocak Basın Onur Günü kutlamaları gerçekleşen balo gecesiyle sona erdi. Kocaeli Kongre Merkezi C Salonu’nda gerçekleşen yemekte Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeler bir araya geldi. Gecede şehitler sebebiyle müzikler çalınmadı. 

 Avcı, ‘Kocaeli ile kaderlerimiz bir’

Osmaniye Gazeteciler Cemiyet Başkanı İsrafil Avcı konuşmasında: “Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti birçok ile örnek olacak bir cemiyet. Küresel Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanımız Mehmet Ali Dim yurtdışı sebebiyle aramızda değil. Kendisinin çok selamları var. Kocaeli ile kaderlerimiz bir. Osmaniye de büyük bir deprem yaşandı. Cemal Kaplan ve ekibiyle gurur duymanız gerekiyor. Birçok ilde cemiyetler tabeladan ibaret. Küresel Gazeteciler Konseyi olarak KOGACE’nin destekçisiyiz.” dedi. 

Karan, ‘Benden sonraki Cemiyet başkanları ve yönetimleri kıymetini bildi’

16 Ocak Basın Onur Günü’nün ortaya çıkmasında büyük emeği olan dönemin Cemiyet Başkanı Metin Karan konuşmasında şunları söyledi: ‘16 Ocak Basın Onur Günü benim kucağımdaki bebek gibi. Bu günün doğumunu bizzat gerçekleştirdik. Bugünlere gelmesinde benden sonraki cemiyet başkanları ve yönetimleri de kıymetini bildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da dediği gibi gibi bu günü ulusal hale getirmek için herkese büyük görev düşüyor’ dedi.

Kaplan, ‘İyi ki varsınız’

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, ‘16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutluyoruz. Değerli konuklarımız var. Seçim döneminde bizi yalnız bırakmadılar. Bu sene 16 Ocak’ı müzikli yapmayalım dedik. Cuma günü saat 17.00’de medya evinde çekiliş olacak. Sosyal medya üzerinden canlı yayınlanacak. Televizyon, tablet vb. hediyelerimiz var. 16 Ocak’ın önemini Kasr-ı Hümayun da gerçekleşen programla çok güzel anlattık. İlerleyen dönemde 7 dalda kurs açacağız. Tatil kamplarını da öncesinde duyuracağız. İyi ki varsınız.’ diyerek konuşmasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —