Tarih: 26.12.2023 13:48

Gazetemiz Muhabiri Serap Durukan’ın Anneannesi vefat etti AYŞE PAK DUALARLA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün değerli ve sevilen isimlerinden, Gazetemiz Muhabiri Serap Durukan’ın Anneannesi Ayşe Pak hayatını kaybetti. Pak’ın vefat haberi dostları ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.

Çok seviliyordu

Gazetemiz Muhabiri Serap Durukan’ın Anneannesi Ayşe Pak 83 yaşında ve 7 çocuk annesiydi. Bir süredir yaşadığı sağlık problemi ile mücadele eden Ayşe Pak geçtiğimiz akşam rahatsızlanarak Hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakıma alınan Ayşe Pak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Pak’ın vefat haberi sevenlerini derin yasa boğdu.

Dualarla uğurlandı

Pak’ın cenazesi Öğle namazına müteakiben Örcün Camii’nde kılınan namazın ardından Sultanbaba Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze namazına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Garipoğlu, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı, Örcün Mahalle Muhtarı Mustafa Uyar, CHP önceki dönem İl Başkan Yardımcısı İsmet İşeri, Gölcük’ün efsane Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Duayen Gazeteci Mustafa Bağdiken ile Pak Ailesinin dostları ve çok sayıda sevenleri katılım sağladı.

Bizde Gazetemiz adına Merhume’ye Allah’tan rahmet, başta Pak Ailesine, Gazetemiz Muhabiri Serap Durukan’a ve sevenlerine sabırlar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —