Tarih: 12.01.2023 12:24

Gazetemize Çalışan Gazeteciler Günü ziyaretleri HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER

Facebook Twitter Linked-in

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Gazetemize ziyaretler devam ediyor. Eski İlçe Seçim Kurulu Müdürü Meryem Coşkun, Gölcük Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci ile Gönül Dostları Grubu Gazetemizi ziyaret ederek, Çalışan Gazeteciler Günümüzü tebrik ettiler.

‘Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyoruz’

Gönül Dostları Grubu olarak Gölcük Kaymakamlığı Eski Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük’ün Duayen esnafı Selahattin Boz, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı ve BALSAN Trafik İşaretleri Sahibi Tayfun Balaban Gazetemizi ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü tebrik etti. Yılmaz, Boz, Balaban ve Bıçakçı, ‘Gün içerisinde büyük bir özveri ve fedakarlıkla haber peşinde koşan siz basın emekçilerinin bu müstesna gününüzü kutluyor, hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyoruz’ dediler.

Meryem Coşkun ve Emine Cebeci günümüzü kutladılar

Gölcük eski İlçe Seçim Müdürü Meryem Coşkun ve Gölcük Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci’de Gazetemizi ziyaret ederek, Çalışan Gazeteciler Günümüzü tebrik ettiler. İlkeli ve dürüst haber anlayışı ile bizleri habersiz bırakmayan siz değerli Gazetecilere çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz’ diye konuştular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —