Tarih: 03.08.2020 12:12

GAZİ ASTSUBAY BAŞÇAVUŞ MUSTAFA ÖZDEMİR’E BAYRAM ZİYARETİ ‘BU VATAN SİZE MİNNETTAR’

Facebook Twitter Linked-in

 GAZİ ASTSUBAY BAŞÇAVUŞ MUSTAFA ÖZDEMİR’E BAYRAM ZİYARETİ

‘BU VATAN SİZE MİNNETTAR’

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Kurban bayramı sebebiyle, Terör Gazimiz Astsubay Başçavuş Mustafa Özdemir’i evinde ziyaret etti. Gölcük Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Sosyal Hizmet Müdürü Memnune Çiftçioğlu ile birlikte gidilen ziyarette Özdemir ailesi bu anlamlı ziyaret için teşekkürlerini sundular.

‘Sizler sonsuza dek bu milletin kalbinde ve dualarında olacaksınız’

Ülkemizi hain terör örgütlerinden korumak için gece gündüz vatan nöbetinde olan kahramanlarımız Türk Milletinin her zaman kalplerinde yer almaya devam ediyor. Gölcük’te de kahramanlarımız her zaman gönüllerimizde ve dualarımızda yer alıyor. Kaymakam Karabulut, Başkan Sezer ve Gölcük Sosyal Hizmet Müdürü Memnune Çiftçioğlu, Mardin Midyat Avutlu Jandarma Karakolu’na 2016 yılında hain terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonucu yaralanan Kıdemli Başçavuş Mustafa Özdemir’i evinde ziyaret ederek, kahraman askerimizin ve ailesinin bayramını kutladılar. Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer, ‘Bu vatan size minnettar’ sözüyle başladıkları konuşmalarında, Mustafa Özdemir’in ve tüm askerlerimizin ülkemizin güvenliği için yaptığı kahramanlıkların çok değerli olduğunu belirterek, ‘Sizler sonsuza dek bu milletin kalbinde ve dualarında olacaksınız.’

Gazimizin ve ailesinin bayramını kutladılar

Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer, ‘Sevinç ve hüzünlerin paylaşıldığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının üst noktaya çıktığı, kırgınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu, barışın, kardeşliğin ve huzurun hakim olduğu, yaşlıların, yoksulların, hastaların daha çok hatırlandığı bayramlar, ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların yoğunlaştığı en anlamlı günlerdir.Bu önemli günlerde hepimiz ortak değerler etrafında kenetlenmeli, hoşgörü, merhamet ve dayanışma duyguları içerisinde sosyal ilişkilerin kuvvetlenmesine özen göstermeliyiz. Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirerek, kötülüklerden uzaklaşıp, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız.” diyerek, Gazi ve ailesinin bayramını kutladılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —