Tarih: 12.07.2017 14:38

GAZİ İPEK DUALARLA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük bir Gazisini daha kaybetti

İlçemizin değerli ismi Kıbrıs Gazisi Yusuf İpek, geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Gazi İpek, dün Öğle Namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gerçekleştirilen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Gazi İpek’in vefat haberi ilçe genelinde üzüntü yarattı

Gölcük’te yaşayan ve ilçemizde çok sevilen Kıbrıs Gazisi Emekli Deniz Astsubay’ı Yusuf İpek geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Gazi İpek’in vefat haberi ilçe genelinde üzüntü yarattı. 79 yaşında olan İpek, evli ve iki çocuk babasıydı. Gazi İpek’in cenazesi dün Öğle namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gerçekleştirilen askeri törenle 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Cenaze törenine Gölcük Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral Mehmet Baybars Küçükatay, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Gazileri, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı. Bizde Gazetemiz olarak Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —