Tarih: 28.08.2022 09:30

Gazioğlu Hafriyat Sahibi Hayati Yaşar Topkaya’nın oğlu Melih Poyraz ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin değerli ve sevilen ailelerinden, Gazioğlu Hafriyat Sahibi Hayati Yaşar Topkaya ve Gülcan Topkaya Çiftinin biricik oğulları Melih Poyraz erkekliğe ilk adımını attı. Gölcük Kavaklı Sahili’nde bulunan bir mekanda gerçekleştirilen Sünnet Düğününe katılım oldukça yoğun oldu.

Topkaya ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar

Sünnet Düğün törenine; Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Altınova Erzurumlular Dernek Başkanı Ferman Durmaz, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kocaeli Erzurumlular Vakfı adına eski Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı Cumhur Acar ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Topkaya ailesi tüm katılımcılara teşekkür etti

Gülcan ve Hayati Yaşar Topkaya Çifti bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Topkaya ailesi, Sünnet Cemiyetine katılımcılar ile yakından ilgilenirken, erkekliğe ilk adımını atan Melih Poyraz’da sünnet düğününde doyasıya eğlendi.

‘Yüce Allah çok güzel ömürler nasip eylesin’

Sünnet Cemiyetine katılım sağlayan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Altınova Erzurumlular Dernek Başkanı Ferman Durmaz, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve eski Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı Cumhur Acar, Sünnet olan Melih Poyraz’ı tebrik ederek, ‘Yüce Allah Melih Poyraz’a çok güzel ömürler nasip eylesin. Ailesine damatlığını da göstersin’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —