Tarih: 03.02.2023 11:20

Gazi Otoparkı’nın kapatılması sonrası sürücüler zor durumda kaldı GÖLCÜK’TE ÜCRETSİZ OTOPARK SAYILARININ ARTTIRILMASI İSTENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gazi Otoparkı’nın kapatılması sonrası sürücüler zor durumda kaldı

GÖLCÜK’TE ÜCRETSİZ OTOPARK SAYILARININ ARTTIRILMASI İSTENİYOR

Gazi Ortaokulu’nun yıkılmasının ardından uzun zamandır ücretsiz otopark olarak kullanılan Gazi Otoparkı, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımların başlamasıyla otoparka kapatılmıştı. Araçlarını park edecek yer bulma konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden sürücüler Gölcük genelinde ücretsiz otopark alanlarını  yapılması gerektiğini ifade ettiler.

Otopark sıkıntısı yaşıyorlar

Gölcük genelinde bulunan ücretsiz otoparklar araç sahipleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz dönemlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafındanyenilenerek daha kullanılır hale getirilen Donanma Caddesi üzerindeki ücretsiz otopark sürücüler tarafından yoğun bir şekilde kullanılırken, araç sahipleri Gazi Otoparkı’nın kapatılmasının ardından otopark sıkıntısı yaşadıklarını ifade ederek Gölcük’te ücretsiz otopark sayılarını arttırılması gerektiğini belirttiler.

Gazi Otoparkının kapatılması sürücüleri zor durumda bıraktı

İlçemizdeki otopark sorunun çözmek adına yıkılan Gazi Ortaokulunun alanı uzun zamandır ücretsiz otopark olarak kullanılıyordu. Bunun yanında yıkılan Hükümet Konağı alanı da bir süredir araç sahipleri tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyordu. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Gazi Otoparkının kapatılması ve inşaat çalışması başlayacağı için Hükümet Konağı alanının araç parkına kapatılması nedeniyle Gölcük’te Donanma Caddesi üzerindeki ve Mobil Mevkii’ndeki ücretsiz otoparkların kaldığını ve yetersiz olduğunu ifade eden sürücüler bu suruma acil çözüm bulunması gerektiğini ifade ettiler.

“Yeni ücretsiz otopark alanları açılması gerekiyor”

Gölcük genelinde hiç şüphesiz ki en büyük problemlerin başında otopark sorunu geliyor. Bu durum Gazi Otoparkının kapatılmasıyla daha da büyürken sürücüler Gölcük Genelinde Ücretsiz otopark sayısının arttırılması gerektiğini ifade ettiler. Araç sahipleri konu hakkında yaptıkları açılamada, “Gölcük genelinde ciddi anlamda otopark sıkıntısı yaşıyoruz. Gazi Otoparkının kapatılmasıyla bu sıkıntımız daha da büyüdü. Hükümet Konağı alanında da inşaat başlayacağı için araç girişine izin verilmiyor. Bu sebeple ciddi anlamda park sorunu yaşıyoruz. Acilen Gölcük’te başka alanlarda ücretsiz otopark yapılması gerekiyor” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —