Tarih: 13.12.2019 13:36

Gazi torunu Kemal Uzuner Kore Gazisi Recep Erenkaya’yı ziyaret etti GAZİMİZE AHDE VEFA ZAMANI

Facebook Twitter Linked-in

Gazi torunu Kemal Uzuner Kore Gazisi Recep Erenkaya’yı ziyaret etti

GAZİMİZE AHDE VEFA ZAMANI

Gazi Torunu Kemal Uzuner ilçemizde Hasaneyn’de ikamet eden Kore Gazimiz Recep Erenkaya’yı evinde ziyaret ederek, Gazimizin hayır dualarını aldı. Geçtiğimiz aylarda yaşadığı sağlık problemi nedeniyle sol ayağı kesilen Kore Gazimiz Erenkaya, Vali Hüseyin Aksoy’dan protez bacak isteğinde bulundu.

Protokole ve Gölcüklülere selam gönderdi

85 yaşında Gölcük’e bağlı Hasaneyn’de ikamet eden Kore Gazimiz Recep Erenkaya’yı evinde ziyaret eden Gazi Torunu Kemal Uzuner, sevgi ve minnetlerini iletti. Ziyarette Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan’a ve Gazilere selamını iletirken, Gazimiz Erenkaya, Vali Aksoy’dan veya hayırsever vatandaşlarımızdan bacak protezi isteğinde bulundu.

Kore Gazimiz Erenkaya, Protez bacak isteğinde bulundu

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kore Gazimiz Recep Erenkaya, ‘Ziyaretin beni çok mutlu etti. Sende bir Gazi Torunusun. İki ay önce yaşadığı sağlık problemim nedeniyle sol bacağım kesildi. Her halim için Rabbime şükürler olsun. Şu anda sağlığım iyi. Başta Valimiz olmak üzere, Gaziler Derneği Başkanımız Mehmet Arslan’a, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Gölcük Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Gazilerimize ve tüm Gölcüklülere selamımı gönderiyorum. Sayın Valimizden veya hayırsever vatandaşlardan çarşıya inebilmem ve milli ve dini bayramlarımızda programlara katılabilmem için protez bacak istiyorum. Şehitlik ve Gazilik gerçekten çok değerli bir makam. Yüce Rabbime bize bu makamı layık gördüğü için sonsuz şükürler olsun. Hepiniz Allah’a emanet olun’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —