Tarih: 02.06.2020 12:35

Gaziantep’ten Gölcük’e uzanan el 100 HALI, 1 BUÇUK TON SABUN

Facebook Twitter Linked-in

Gerçekleştirdikleri yardım kampanyaları ile ilçemizin en aktif derneklerinden olan Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk, Gaziantepli İş Adamı Selim Memiş tarafından gönderilen 100 halı ve 1 buçuk ton sabunu ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladı.  

İlçemizin en aktif derneklerinden olan Ziyaretliler Derneği ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Başkan Öztürk yaptığı açıklamada Gaziantepli İş Adamı Selim Memiş tarafından derneklerine bağışlanan 100 hali ve 1 buçuk ton sabunu ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladıklarını açıkladı.

İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü

Gölcük Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk yaptığı açıklamada, “ Biz Derneğimizi kurarken tek bir amacımız vardı oda ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatabilmek. Çok şükür derneğimiz açıldığı günden beri ihtiyaç sahiplerine yardımseverlerimizin desteği ile yardım eli uzatmaya devam ediyoruz. Derneğimiz son olarak Gaziantepli iş adamı Selim Memiş  tarafından gönderilen 100 halı ve 1 buçuk ton sabunu ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladık. Ben bu vesileyle iş adamı Selim Memiş Bey’e yapmış olduğu yardımdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek çalışmalarına devam

İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanlarında olmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Öztürk, “Derneğimiz olarak çalışmalarımıza aktif bir şekilde devam ediyoruz. Bilindiği üzere aş evimiz olarak her gün 450 kişilik sıcak yemeğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ediliyor. Bunun dışında Ramazan ayı için 1170 aileye yardım kolisi dağıttık ve bu ay içinde yeni yardım kolilerimiz gelecek. Bu kolilerimizi de yine ihtiyaç sahiplerimize en kısa zamanda dağıtımını gerçekleştireceğiz” dedi.

Dernek lokali açıldı

Coronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir dernek lokallerinin kapalı olduğunu ve 1 Haziran itibariyle tekrar faaliyete geçtiğini ifade eden başkan Öztürk,“ Bilindiği üzere dernek lokalimiz Coronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılmıştı. 1 Haziran itibariyle dernek lokalimiz yeniden aktif hale geldi. Sosyal mesafeye uyarak lokalimizde ziyaretçilerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. Gölcük Belediyesi tarafından dernek Lokalimiz ve Kuran Kursumuz dezenfekte edildi. Gölcük Belediyesine de bu güzel desteği içinde ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —