Tarih: 09.04.2023 10:47

Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan, ‘ALLAH POLİSİMİZİ VE ASKERİMİZİ KORUSUN’

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulundu. Başkan Arslan, ‘Yurdumuzun her köşesinde özellikle de ilçemizde görev yapan Emniyet Müdürlüğü Personellerinin Polis Haftasını kutluyorum. Allah Polisimizi ve Askerimizi korusun’ dedi.

‘Polislerimiz bizlerin güvenliği için gece gündüz, tatil demeden çalışmaktadır’

Başkan Arslan, ‘Gece-gündüz, tatil-bayram demeden, ağır çalışma şartları altında, hayatını tehlikeye atarak görev yapan polislerimiz ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getirmektedir. Emniyet Teşkilatımız ve Polisimiz, bundan sonra da şerefli mazisinden ve Türk Milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettirmeye devam edecektir.’

‘Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum’

Arslan, son olarak, ‘Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, yurdumuzun her köşesinde özellikle de ilçemizde görev yapan Emniyet Müdürlüğü Personellerinin Polis Haftasını kutluyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —